perjantai 15. heinäkuuta 2016

Jatka lausetta

Löysin tällaisen "jatka lausetta" blogihaasteen tuolta lifestyle-blogien puolelta ja päätin toteuttaa sen myös omassa blogissani, häähengessä tottakai! Tarkoituksena on siis yksinkertaisesti jatkaa lauseita häihin ja hääsuunnitteluun liittyvin ajatuksin.

En ymmärrä... Miten monta tuntia voisin saada kulumaan hääjärjestelyiden ja suunnittelun parissa!

Seuraavaksi ajattelin... Käydä ostamassa tulevalle aviomiehelleni huomenlahjan. Viimein keksin tarpeellisen ja hyvän lahjan!

Viime aikoina... Olen nukkunut liian vähän. Aamuisin aina väsyttää, mutta iltaisin on sellainen häähaippi päällä, että ei nukuta ollenkaan!

En osaa päättää... Haluanko vielä viimeisenä paniikkiostoksena hunnun!? Ensin piti tulla, mutta huntu, jota oli tarkoitus käyttää onkin väärän värinen (kirkkaan valkoinen, pukuni on luonnonvalkoinen). Niinpä päätin, että ei huntua. Nyt en kuitenkaan enää tiedä mitä haluan!

Hävetti... Kertoa R:lle, että tilasin molemmille tarrat kengänpohjiin. Eihän ne edes näy! Muttakun halusin! Minun kengänpohjiin tulee I Do ja R:n kengänpohjiin She's Mine.

Heräteostos

Muistan ikuisesti... Hetken, kun tapasimme R:n kanssa ensimmäistä kertaa. Olin ystäväni kanssa kahvilassa, kun R pyörähti pöytäämme ja totesi, että meidän pitää tutustua.

Päivän paras juttu... on tietenkin se, että nyt on perjantai ja koko viikonlopun saa viimeistellä juttuja häihin! Kaksi viikkoa enää!

Noloa myöntää, mutta... Olen suunnitellut meidän häitä enemmän ja vähemmän kaksi ja puoli vuotta, kihlauksesta lähtien siis.

Viikko sitten... Olin edelleen polttareiden mahtavissa jälkifiiliksissä! (taidan kyllä olla edelleenkin!)

Kaikista pahinta on... että minulla on niin monta tehtävälistaa, etten oikein itse enää edes pysy perässä niiden kanssa!

Salainen taitoni on...Vaikka edellisen kohdan perusteella ei uskoisikaan, niin taitaa se silti olla organisointikykyni!

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... Että meidän päivästä tulee rento, naurun- ja rakkaudentäyteinen sekä aurinkoinen!

Minulla on pakkomielle... Moneen pikkuiseen yksityiskohtaan. Aina ajattelen, että ei sillä niin väliä, mutta kuitenkin hetkeä myöhemmin olen joko tekemässä jotain uudelleen tai suunnittelemassa lisää yksityiskohtia.

Söin tänään... Aamupalaksi ruisleipää ja kahvia.

Ärsyttävintä on... tai oikeastaan oli hääbingokynien tekeminen. Olen nauttinut melkein kaikista askarteluista, mutta tämä oli kyllä raivostuttavaa!

Tekisi mieli... Shoppailla vielä kaikkea mahdollista tarpeellista ja tarpeetonta tavaraa häihin!

Tässä yksi viime viikon shoppailu: seremoniakello!

Minusta on söpöä... Pienet morsiustytöt ja -pojat.

Olenko ainoa, jonka mielestä... My Heart Will Go On häissä soitettuna on aivan liian kliseistä?


Laitetaan haaste kiertämään! Haastan mukaan kolme muuta hääbloggaajaa: Latohäiden Mia-Sofian, Yhteisellä matkalla -blogin Sofian ja Keijukaismorsiamen! Tehtävänä siis vastata kysymyksiin ja sen jälkeen haastaa mukaan 1-3 muuta hääbloggaajaa.

-Susanna-