keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Mitä jos sataa?

Sunnuntaina heräsin siihen todellisuuteen, että en ihan oikeasti voi tietää, millainen sää lauantaina on. Ja vaikka tietäisinkin, en siihen voi millään tavalla vaikuttaa. Ajatuksissani hääpäivämme on tietenkin ollut aurinkoinen ja juuri sopivan lämmin, täydellinen kesäsää siis. Mutta koska Suomessa ollaan, eihän täällä tietenkään ole kelitakuuta edes heinäkuun lopussa. 


Eilen näytti tältä

Niinpä olikin hyvä tehdä varasuunnitelma, jos sataa. Meillähän alkaa tilaisuus ulkona seremonialla ja jos sataa, ei sitä voida toteuttaa kuten olemme ajatelleet. Pihalle tulee yksi isompi teltta ja Tervahovissa on iso katettu terassi, joten niitä pitää hyödyntää, mikäli emme kokonaan ulkona voi olla. Uskoisin, että saamme kaikki ihmiset hyvin kuuloetäisyydelle näinkin. 

Toinen mietittävä asia oli potrettikuvat. Kuvauspaikkoja emme muutenkaan ole etukäteen katsoneet, joten aikaa ei ole lähteä metsästämään katettua kuvauspaikkaa. Laitoimme sunnuntaina illalla tilaukseen valkoisen, ison sateenvarjon Englannista ja se tuli perille tiistaina. Melkoisen nopeaa palvelua ja koko varjo toimituksineen maksoi vain 30€! Löytö! Ja varjo on todella iso!


Sääennusteita en ajatellut nyt katsella (enpä...) Ne muutenkin heittelee miten sattuu. Ja nyt meillä on varasuunnitelma sateen sattuessa. Toivotaan silti aurinkoa!

Mites muilla, stressaako keli?

-Susanna-