tiistai 26. heinäkuuta 2016

DIY: opastekyltti

Pinterestistä inspiroituneena halusin tehdä meille häihin opastekyltin pihalle. Toki funktiona oli ehkä enemmänkin koriste, kuin oikeasti tarpeellinen opastekyltti, mutta silti! 

Ostin Hong Kongista pitkän aitaseipään ja Bauhausista heidän halvinta vanerilevyään mittojen mukaan leikattuna. Otin yhteensä kuusi levyä. Kolme koossa 12x35cm, kaksi koossa 12x75cm ja yhden koossa 12x55c.

Kotona maalasin vanerit samalla saunamaalilla, millä olin käsitellyt myös meidän tienvarsikyltit. Johtuiko vanerin epätasaisesta pinnasta vai mistä, mutta lopputuloksesta tuli ihanan elävä!Tekstien kanssa käytin samoja sabluunoita, millä tein erilaisia viirejä. Olin ostanut valkoista akryylimaalia, sillä en halunnut pilata sabluunoita oikean maalin kanssa. Sitten piti vain ideoita, millaisia tekstejä kyltteihin halusin. Nuolen latasin täältä ja leikkasin sabluunaksi tavalliselle paperille. Muutaman nuolen verran toimi hyvin, useampaa ei olisi kyllä voinut tehdä. Lopuksi naulasin laudat kiinni aitatolppaan.Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen. Tuli melkeinpä parempi, mitä osasin edes odottaa! Nyt pitää vain toivoa, että ei sada, niin saadaan sijoitettua tämä pihalle! 

-Susanna-