sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Stressaako?

Häästressi tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus- ainakin sen perusteella, että minulta ollaan kyselty stressaamisesta jo useamman kuukauden ajan. Näihin päiviin asti olen voinut rehellisesti sanoa, että ei stressaa. Hommia on tehty etukäteen paljon ja langat ovat käsissä. 

Nyt en tiedä stressaanko vai jännitänkö. Varmaan molempia! Töissä alkaa olemaan vaikea keskittyä olennaiseen, kun koko ajan tekisi mieli käydä tehtävälistaa läpi ja suunnitella, koska mitäkin asioita hoidetaan. Niin paljon tehtynä ja siltikin asioita vielä tekemättä!

Iltaisin ei väsytä, kun on niin paljon suunniteltavaa!


Kuten jo aikaisemmin olen sanonutkin, jään lomalle viikko ennen häitä. Onneksi. Silloin voi tarpeen vaatiessa tehdä viimeisiä juttuja vaikka aamusta iltaan. Toki toivon (ja uskon), että voisin oikeasti myös hieman lomailla ja rentoutua. Mutta kyllähän se niin taitaa olla, että pieni stressi on väistämätöntä ja tarpeellistakin. Sen avustamana saa viimeisetkin jutut tehtyä.

Enää kolme viikkoa. Ajatus hääpäivästä ja juhlimisesta kaikkien rakkaiden ihmisten kanssa saa sisimpäni kuplimaan ilosta. Ja miten onnellinen ja kiitollinen olenkaan siitä, että saan pian aloittaa avioliiton elämäni rakkauden kanssa <3

Aurinkoista sunnuntaita!

-Susanna-