maanantai 7. maaliskuuta 2016

Kutsut ovat postissa!

Otsikossa se taisi jo tullakin, koko postauksen tärkein sisältö. Viikonloppuna kuoret saivat viimeinkin  osoitteet ja tänään sain viedä kaikki kutsut postiin. Vein kuoret varmuuden vuoksi ihan postikonttoriin asti, sillä luin jokin aika sitten Facebookin Häät-ryhmästä, että jollekin oli käynyt niin ikävästi, että tavalliseen postilaatikkoon laitetuista kutsuista yksikään ei ollut loppujen lopuksi löytänyt perille. Todella harvinaista, mutta kutsuja tunteella tehneenä en halunnut ottaa pienintäkään riskiä! 

Postissa tuli eteen hieman yllättäenkin toinen tärkeä asia, jota en ollut huomannut edes ajatella. Ystävällinen työntekijä nimittäin kysyi, haluaisinko kutsuille käsin leimauksen? Leimaaminen käsin ei maksa ylimääräistä, joten kannattaa ehdottomasti asiasta kysyä, jos postissa ei huomata tästä mainita! Meilläkin kutsuissa on nimittäin juuttinarua, eli kuoret eivät ole aivan tasaisia. En tiedä millaista tuhoa leimauskone tekee, joten koin parhaaksi valita leimaamisen käsin. Priority-tarrat jätin suosiolla laittamatta, postin työntekijäkin oli sitä mieltä, että sininen tarra ei oikein sovi kuoren ulkonäköön. Ja koska hyvissä ajoin ollaan liikenteessä, ei haittaa vaikka kutsut eksyisivät vahingossa kakkosluokkaan. 

Kutsut lähtivät matkaan 4,5 kuukautta ennen hääpäivää. Mielestäni aikataulu on hyvä, sillä emme lähettäneet Save The Date-kortteja ja häämme ovat kuitenkin keskellä kesälomakautta. Aika jännittävä ja innostunu fiilis nyt! Nyt jäädään siis vain odottelemaan ilmoittautumisia. Viimeinen päivä ilmoittautua on kyllä vasta kesäkuun lopulla, mutta luulisi ensimmäisten olevan yhteydessä jo melko pian kutsun saamisen jälkeen. 

Postimerkkiin olen oikein tyytyväinen, vaikka hieman päänvaivaa valinta aiheuttikin. Esittelen kutsut ja tekstit täällä blogin puolella kunhan kaikki vieraat ovat varmasti saaneet ne. Tässä kuva kirjekuorista, kuoriinkin sai näppärästi käytettyä valmiina olevaa leimasinta.


Missä vaiheessa muiden kesän morsiamien kutsut ovat?

-Susanna-