keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Sulhasen puku

Jes, jes! Eilen löytyi sulhasen puku ja ollaan molemmat valintaan erittäin tyytyväisiä. Ensinnäkin siksi, että löytyi hieno puku ja toiseksi siksi, että se löytyi niin mielettömän helpolla. En silti ihan ensimmäisestä kaupasta halunnut lähteä puvun kanssa kotiin, vaan ehdotin, josko kuitenkin käytäisiin muutamassa muussa liikkeessä katsomassa tarjonta. Mutta niin siinä kuitenkin kävi, että ensimmäinen puku palattiin hakemaan kotiin.


Puku löytyi Brothersista. Siellä on meineillään pukukampanja, joka tarkoittaa, että puvun ja vapaavalintaisen kauluspaidan saa hintaan 289€. Eli hinnankin puolesta sai olla tyytyväinen, varsinkin kun laatukin oli oikein hyvä. Puku on vielä sellainen, että varmasti tulee käyttöä myös myöhemmin. Kannattavampi sijoitus siis kuin esimerkiksi minun pukuni, jonka käyttö jää kyllä ainutkertaiseksi....
Palvelu oli liikkeessä myös hyvää. Ei tullut mitään "pakko ostaa" oloa, vaan saatiin rauhassa katsella ja miettiä. Ja kun lähdettiin vielä kiertämään muita kauppoja, jäi puku odottamaan kassan taakse. 

KuvaEn paljasta vielä, mikä kuvien puvuista meidän matkaan lähti. Kokonaisuuteen olisi tarkoitus hankkia vielä uudet kengät, vyö, solmio ja kalvosinnapit. Ajatus on jo näistäkin R:llä melko kirkkaana mielessä ja netistä on jo muutamia hyviä vaihtoehtoja löytynytkin.

Mistä muiden sulhaset ovat löytäneet puvun?

-Susanna-