maanantai 29. helmikuuta 2016

5 kuukautta

Hyvää karkauspäivän iltaa! Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta joku joka kenties yllätti puolisonsa kosinnalla tai joku joka yllätettiin? Karkauspäivä on ollut perinteisesti nurkinkurisuuksien päivä ja siksi se tunnetaan myös päivänä, jolloin naiset voivat kosia puolisoaan. Onneksi nykyään myös naiset saavat kosia ihan minä päivänä tahansa, vaikka taitaa silti moni nainen perinteisesti odottaa miehen kosintaa.

Kuukaudet h-hetkeen vähenee ja jotenkin yhtäkkiä tehtävien asioiden lista vain kasvaa. Miten tässä näin pääsi käymään? Tai tuskinpa lista varsinaisesti on kasvanut, nyt on vain haasteena saada kaikki Pinterestissä, muistikirjoissa ja päässä olevat sekalaiset ideat yhdeksi (tai edes muutamaksi) hallituksi kokonaisuudeksi. Erityisesti juhlapaikan koristeluiden osalta! Pahin skenaario on, että meidän asunto hukkuu erilaisiin koristeisiin, joista on mahdotonta saada yhtä kaunista kokonaisuutta. Siksipä pitää ihan oikeasti miettiä ennen kuin tilaa. (Silti tekisi kamalasti mieli vain tilata kaikkea ihan hullun lailla!)


Tällä tasolla on ideat koristeluun! Kuva täältä


Ilouutinen on, että kutsut ovat nyt oikeasti viimeistä silausta vaille valmiit! Muutama osoite enää puuttuu ja sitten saadaan laittaa kutsut postiin. Jes! Tuntuu, että kutsuistakin olen onnistunut jauhamaan monta kuukautta ilman, että mitään on edes tapahtunut. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja odotan, että pääsen kutsut myös täällä blogin puolella esittelemään. 

-Susanna-