perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kuinkas sitten kävikään?

Hääkutsut olivat ehkä isoin yksittäinen projekti, joita tunteella suunnittelin ja askartelin lähes vuoden päivät. Maanantaina sain kutsut vihdoin postiin ja jännityksellä jäimme odottelemaan ensimmäisiä ilmoittautumisia. 

En voi uskoa, että kävi näin. 

Eilen R:n äiti soitti ja kiitti kauniista kutsusta. Tähän asti kaikki oli vielä oikein mainiosti, kunnes seuraavaksi: Ainoa vain, että tässä ei lue kellonaikaa. 

MITÄ!!??

Kuva


Aluksi en meinannut millään uskoa asiaa, enhän ole mitenkään voinut jättää mainitsematta mitään niin tärkeää asiaa kuin kellonajan? Mutta kuulkaas niin vain olin unohtanut. Suomenkielisissä kutsuissa se lukee, mutta ruotsinkielisissä ei. Ei pitänyt olla kovin hankalaa: paikka, päivämäärä ja kellonaika.  Harmittaa, että näin pääsi käymään! Mutta ei sille enää mitään mahda. Ja onneksi sentään päivämäärä ja paikka ovat oikeita, kellonajan voi sitten kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Suoraan sanottuna luulin, että olisin saanut tästä astetta suuremmat kilarit, mutta yllättävän nopeasti alkava itku muuttui nauruksi ja siitä päivittelyksi miten näin pääsi käymään. 

Mites muilla, onko vastaavasti mokanneita?   

-Susanna-