sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Askarteluiden To-Do lista

Kuukaudet vähenee, joten askarteluiden osalta ajattelin hieman laittaa listaa pystyyn siitä, mitä kaikkea on vielä tekemättä. 

  • Häiden ohjelma. Nämä löytyvät koneelta jo lähes valmiina, seuraava askel olisi painattaa valmis lopputulos. Ohjelmapidikkeet ovat myös vielä työn alla, lähinnä puuttuvien materiaalien vuoksi. 
  • Hääbingo-pohjat. Häiden ohjelmanumerona hääbingo on mielestäni hauska! Kenenkään ei ole pakollista siihen osallistua ja taas toisaalta kaikki halukkaat voivat kisaan osallistua. Bingopohjaa olen myös suunnitellut koneelle, mutta vielä pitäisi keksiä muutamia ruutuja lisää, tehdä muutama erilainen pohja ja kaikki samat vielä på svenska. 
  • Tienvarsikyltit. Tätä en ole vielä ajatellut tämän enempää. Pitäisi siis varmasti lähteä etsimään inspiraatiota siitä, millaiset meille tulee. 
  • Viestejä tulevile hääpäiville-laput. Taisin esitellä tämän idean jo viime vuoden puolella ja pullotkin on jo valmiiksi tehtyinä. Tarkoituksena on siis, että jokainen vieras saa kirjoittaa pienelle lapulle viestin jollekin meidän tulevista hääpäivistä. Viestit sujautetaan pulloon ja kyseisenä päivänä saamme avata ja lukea tervehdykset. Pohdiskelimme, että viestien tasaisen jakautumisen kannalta järkevintä olisi jakaa eri hääpäivät valmiiksi vieraiden kesken ja ohjeistaa lappujen tarkoitus yleisesti. Nämä laput pitäisi siis tehdä valmiiksi, tässä kuitenkin hyvin yksinkertaisesta asiasta kyse!
  • Vihkimisessä käytettävä kaari. Tämä on nyt vielä hieman kysymysmerkillä, sillä juhlapaikallahan ei nyt sitten ainakaan näillä näkymin ole vihkimistä tiedossa, vaan aloitamme juhlan seremonialla. Tervahovista löytyy kaksi valkoista kaarta tekoruusuin koristeltuina, mutta en ole ihan varma ovatko ne ulkonäöllisesti kuitenkaan sellaisia, mitä haluaisin. 
  • Paikkakortit. Nämähän ovat jo käytännössä valmiina, mutta asia pitää vielä varmistaa kunhan viimeisetkin ilmoittautumiset ovat tulleet kesäkuun lopussa. 
  • Photo-boothin tausta. Tästäkään ei ole vielä hirveästi ideaa, mutta jonkinlaista taustaa sinne olisi kiva saada. Nyt vain Pinterest laulamaan ja ideoita etsimään!
  • Vessakorit. Näissä ei nyt varsinaista askartelemista ole, mutta kuitenkin hieman tehtävää. Tavarat pitäisi suunnitella ja ostaa koriin ja sen lisäksi taiteilla kylkeen lappunen korista.
  • Ikkunoiden tuunaus. Varastossa odottelee muutamia vanhoja ikkunoita, joista osa pitäisi maalata. Ikkunoihin on tulossa ainakin menu ja varmasti myös vielä ohjelma yleisesti nähtäville. Kirjoituspuuhiin ei onneksi minun tarvitse lähteä, vaan sen hoitaa kaaso Emma

Kuva

Jaa, jaa. Tässä nyt siis ainakin alkuun ihan muutama asia. Heh. Ja onhan siis askarteluiden lisäksi vielä paljon kaikkea tekemistä!  Häiden ohjelmapuolta olisi hyvä alkaa myös hiljalleen suunnittelemaan, vaikka kuulinkin, että ainakin toinen bestman on jo jotain yllätysohjelmaa päivälle kaavaillut. Kiva! Seremonian yhteydessä pidämme toisillemme puheet ja sitäkin voisi olla hyvä alkaa hahmottelemaan. Luulen nimittäin, että ei tule olemaan helppo homma! Mutta askarteluiden suhteen helpottaa, kun kevät pääsee kunnolla vauhtiin ja pääsee ulos toteuttamaan isompia projekteja!

-Susanna-