maanantai 21. maaliskuuta 2016

Servetit valmiiksi

Ajatuksena olisi tehdä kaikki mahdollinen etukäteen, koska osaan jo aavistaa, että silti tulee kiire edellisenä päivänä hääpaikkaa koristellessa. Vähän sama silloin kun muuttaa. Ajattelee, että ei tässä niin paljon tavaraa ja tehtävää ole, mutta kuitenkin jotenkin aina onnistuu raahaamaan viimeiset tavarat uuteen asuntoon yömyöhällä. Tämän vuoksi meillä oli täällä viime viikolla pieni servettitehdas käynnissä kaasoni Heinin kanssa. Ensimmäisessä kattauskokeilussa pohdiskelin, millaisia koristuksia taskumuotoon taiteltuihin servettehin oikein tulisi. Loppujen lopuksi arvoin kahden välillä: pelkän juuttinarun ja juuttinarun + pitsin. 


Lähipiirin enemmistön äänin voitti tuo missä on molempia. Tämä tarkoitti toki myös hieman enemmän työtä, mutta lopputulokseen saa olla jälleen kerran tyytyväinen! Pitsit liimasimme paikoilleen pienellä palalla kaksipuoleista teippiä ja päälle oli helppo solmio rusetti juuttinarusta. 


Lopuksi Heini vielä asetteli kaikki servetit siisteihin pinoihin, joten siellä ne nyt odottavat pääsyä pöytiin hääpäivänä. -Susanna-