tiistai 2. helmikuuta 2016

Puoli vuotta

Hyvää helmikuuta! Tässähän alkaa ihan toden teolla olemaan viimeiset kuukaudet käsillä ennen häitä! (Myönnän, ehkä hieman liioiteltua, mutta siltä se tuntuu häitä lähes kaksi vuotta suunnitelleena...) Tammikuussa olen jopa saanut asioita aikaiseksi ja tässä pientä koostetta siitä, mitä on tehty.

  • Kutsut ja hääinfot ovat saapuneet painosta ja en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! Päädyin painattamaan kutsut Granolla. Kutsuista enemmän, kunhan vieraat ovat ne ensin saaneet.
  • Askartelut ovat menneet askeleen eteenpäin, kun tammikuussa pidimme pienen askarteluiltaman. Valmiina on nyt suurin osa tuikkukipoista ja osa ohjelmapidikkeistä. Karkkibuffetin kauhat saivat kauniit pitsiset rusetit Heinin toimesta. 

  • Hääpuvun mitat on käyty otattamassa ja nyt vain odotellaan ensimmäistä sovitusta! 
  • Kävin Stockmannin Mac-pisteellä meikattavana ja mukaan lähti tarpeellisia meikkejä ja vinkkejä häämeikkiä ajatellen. Nyt pitäisi vain ahkerasti harjoitella ja katsoa, saanko itse tehtyä sellaisen meikin, jota hääpäivänä haluaisin pitää.
  • Pöytien kukkamaljakot on valittu ja ostettu. Ja kukat on myös suurella todennäköisyydellä valittu. 
  • Kampaajani kanssa teimme pientä hahmotelmaa tulevasta hääkampauksestaMitä olisi sitten seuraavana tehtävälistalla? Lähiviikkoina haluaisin saada kutsut lähtökuntoon, jotta ne voi vain sopivan hetken tullen tiputtaa postilaatikkoon. Häämatkaan olisi myös hyvä perehtyä ja mahdollisesti jopa varata matka! Niin ja maistraattiin pitää soittaa ja varata vihkiaika. Viimeisen kahden viikon aikana olen nähnyt kahdesti unta, jossa hääpäivä on ovella, mutta olen unohtanut varata ajan maistraattiin. Unessa olen kyllä ottanut todella rennosti, mutta ehkä parempi kuitenkin että olisimme naimisissa kun juhlapäivä on. 

Mitä muilla kesän morsiamilla on seuraavana tehtävälistalla?

-Susanna-