perjantai 12. helmikuuta 2016

Kukkakauppa löytynyt!

Kukkakaupan löytäminen häihin saattaa olla hankalaa, jos ei normaalisti käytä paljon kukkakauppojen palveluita tai jos häät järjestetään toisella paikkakunnalla. Meillä on vähän molemmat tilanteet, kukkakaupoissa ei paljon käydä ja jos käydään, mennään ensimmäiseen joka eteen sattuu. Häihin haluaisin kuitenkin hieman paneutua kukkakaupan valintaan: millainen on kaupan hintataso? Onnistuuko ajattelemani hääkimpun tekeminen ja löytyykö yhteinen sävel kukkien suhteen? Toisena meillä on siis myös se, että häitä juhlitaan Sastamalassa. Siis kaupungissa, jossa taisimme molemmat käydä ensimmäistä kertaa kun kävimme katsomassa hääpaikkaa. Ihan heti ei siis tullut mieleen kukkakauppaa Sastamalassa tai lähialueilla. Avuksi kukkakaupan löytymisessä tuli eKukka


eKukka-sivustolle on kerätty kukkakauppoja sillä idealla, että kukkakauppiaat ja kuluttajat löytäisivät toisensa. Tällä hetkellä sivustolta löytyy 75 kukkakauppiasta ympäri Suomea ja lisää kauppoja tulee jatkuvasti. 


Hain sivustolla hakusanalla "Sastamala" ja tuloksena sain 12 eri kukkakauppaa, jotka sai laitettua kartalle tai listalle. Listalta pääsi sitten suoraan kukkakaupan omille verkkosivuille.


Ehdotuksia tuli Sastamalasta, mutta myös Tampereelta. Olen kotoisin Tampereelta ja alustavasti olinkin ajatellut, että kukat voisivat tulla jostain Tamperelaisesta kukkakaupasta, koska sinne pääsen paljon helpommin suunnittelemaan ja fiilistelemään hääpäivän kukkia. Hääpäivänä esimerkiksi vanhempani voivat tuoda kukat samalla kun itse saapuvat juhlapaikalle aamulla. Kukkakaupasta meille on näillä näkymin tulossa siis minun hääkimppuni, heittokimppu ja vieheet. Ajatuksia hääkimpustani löytyy aikaisemmasta postauksesta täältä

Haun perustella päädyin siihen, että meidän kukat tulevat Lamminpään puutarhasta. Olin sinne sähköpostitse yhteydessä ja tilaa oli vielä meidän hääviikonlopulle, onneksi! Sovimme palaverin lähemmäksi hääpäivää, sillä silloin tietää paremmin, mitä kukkia on hääpäivänä käytettävissä. Siihen mennessä saamme varmasti myös mietittyä pöytien kukat ja mistä ne hankitaan. Jes, jälleen yksi asia hoidettuna! 

Miten muiden kukkakaupat ovat löytyneet? 

Rentouttavaa viikonloppua!

-Susanna-

Postaus tehty yhteistyössä eKukka-verkkokaupan kanssa.