maanantai 22. helmikuuta 2016

Inspiraatiota Häät-lehdestä

Muutaman mutkan kautta sain uusimman Häät-lehden postilaatikkooni perjantaina - juuri sopivasti viikonloppua vasten! Lehti oli jälleen tuhti lukupaketti, josta löytyi monen monta inspiraation aihetta! Ajattelin jakaa teille muutamia parhaimpia paloja lehdestä: 


Täytyy myöntää, että hieman jännittää kasvojen kunto hääpäivänä. Ihoni on yleensä ihan hyvä, mutta stressin iskiessä iskee usein myös finnit! Ja nyt en puhu mistään huomaamattomista pienistä finneistä, vaan pahimmillaan oikein kunnon pateista, jotka hohtavat kilometrien päähän. Ajattelin ilman muuta käydä edeltävästi ammattilaisella kasvohoidoissa, jotta riskit minimoitaisiin. Lehdestä löytyi ohjeet lempeään kasvohoitoon kotona ja tätä ajattelin alkaa toteuttamaan jo hyvissä ajoin ennen häitä (eli varmaankin nyt). Mitä paremmassa kunnossa pohja on, sitä paremmin meikki pysyy ja iho hehkuu kauniina (ainakin jos oikein oikein kovasti niin toivoo!)


Häälahjat ovat olleet viime aikoina tapetilla niin omissa suunitteluissa, kuin facebookin häät-ryhmässäkin. Tiesittekö, että yli 80% Häät-lehden häälahjakyselyyn vastanneista pitivät lahjalistan tai rahan pyytämistä häälahjaksi aivan sopivana tapana? Monet tuntuvat edelleen pohtivan, onko rahan pyytäminen törkeää tai haluamiensa lahjojen listaaminen sopimatonta. Tässä kohtaa voisimme todeta, että ei ole. Jokainen tekee kuten parhaaksi näkee. Meidän kutsuissa lukee tilinumero ja sen lisäksi meillä on myös pieni lahjalista laadittuna, mikäli joku ei halua antaa lahjaksi rahaa. Lahjalistaan voi laittaa mukaan myös esimerkiksi elämyslahjoja, toiveita käsin tehdyistä lahjoista tai lahjakortteja suosikkiravintolaan tai muuhun kohteeseen. Kuvan luomupuuvillaiset pussilakanat lähtivät kyllä meidän listalle, voin vain kuvitella miten ihana noihin olisi nukahtaa!


Lehdestä löytyi myös useamman häämatkakohteen esittely. Yksi suosikeistani oli Italian Gardajärven esittely. Paikka, jonne haluan ehdottomasti päästä käymään! Lehdestä löytyi myös kivoja vinkkejä virittäytymiseen häämatkalle, nämä pitää ottaa huomioon kun lähdemme ensi talvena meidän kakkoshäämatkalle! 


Lehdestä löytyi myös listattuna vuoden hääkuvia 2016. Vau! Ihan huikeita otoksia, joita oli ilo katsella!


Viimeiseltä sivulta löytyi mielestäni aivan loistava pointti! Häiden jälkeisenä päivänä on nimittäin kaikilla edessä hääpaikan siivous. Olisiko ideaa miettiä etukäteen, minne kaikki (tai ainakin suurin osa) tarvikkeista laitetaan? Kuinka sääli olisi heittää esimerkiksi juhlatilaa koristaneet kukat roskikseen, kun ne voisi viedä ilahduttamaan esimerkiksi viereiseen palvelutaloon? Tätä kannattaa pohtia etukäteen, sillä ilman kysymistä ei tietenkään voi vain lahjoittaa tavaroita eteenpäin. 

Onko jollain ajatuksena lahjoittaa hääpaikan koristeita?

-Susanna-