sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Neljä vuotta rakkautta

Ihanaa ystävänpäivää! Tämä päivä on meille erityisen merkityksellinen kahdestakin eri syystä: vietämme seurustelumme vuosipäivää ja sen lisäksi myös kihlauksemme vuosipäivää. Kaksi vuotta sitten olimme lomailemassa Thaimaan lämmössä ja tuon reissun tuliaisena sain siis sormuksen koristamaan vasenta nimetöntäni. Kihlauksen vuosipäivän kunniaksi ajattelin muistella tuota ihanaa päivää! Ja samalla myös koko mahtavaa reissua kuvien muodossa. (Ei ole yhtään matkakuumetta ei....)

Ihana auringonlasku Koh Lantalla

Vuosipäivän vietto Thaimaassa taisi mennä melko "normaaleissa" merkeissä altaalla ja meressä uiden. Illaksi suuntasimme kuitenkin syömään hieman hienompaan ravintolaan. Hyvin syötyämme R ehdotti, että lähdetään rannalle kävelemään. Aurinko oli jo pikkuhiljaa laskenut mailleen ja oli melko pimeää. Kävelimme rantaa pitkin, ilma oli edelleen kuuma ja aallot kohisivat hiljalleen.


Koh Hai

En ollut osannut ollenkaan aavistaa tulevaa kosintaa ja kun R polvistui rantahietikolle meni tämän tytön pasmat kyllä hetkeksi sekaisin! Nytkö se tapahtuu? Ihanaa! En olisi voinut kuvitellakaan romanttisempaa ja täydellisempää kosintaa! Onnesta sekaisin ja kyynelten virratessa sain soperrettua myöntävän vastauksen. Muistan tuon hetken ja sen tuomat tunteet edelleen hyvin selvästi.

Bangkokissa oli varaa olla luksushotellissa!

Suuressa ilon ja onnen shokissa jatkoimme hetken päästä matkaa viereiseen rantabaariin, jossa soi livemusiikki. Pitihän kihlausta heti päästä kilistelemään! Baarin valikoimiin ei kuulunut kuohuviinit, mutta ystävällinen henkilökunta lähti heti hakemaan pulloa viereisen hotellin baarista. Ja niin saimme kilistellä kihlauksemme kunniaksi samalla loistavaa musiikkia kuunnellen. Muistan vieläkin sen epätodellisen tunteen. Koko ajan piti katsoa sormusta ja hymy ulottui ainakin korviin, ellei ylikin. 
Drinkit ja maisema kohdillaan


Vielä samaisen reissun aikana päätimme tulevan hääpäivämme (muistaakseni heti seuraavana päivänä...) Siihen oli silloin niiiin pitkä aika! Hullua miten nopeasti aika on mennyt! Tässä vielä vähän fiilistelymusiikkia:
Miten muita on kosittu? Olisi ihana kuulla kertomuksia!


-Susanna-