maanantai 25. tammikuuta 2016

Lauantain Love Me Do

Lauantaina aamulla hyppäsimme siskoni kanssa Helsingin bussiin ja suuntana Kaapelitehtaalla järjestettävä Love Me Do häätapahtuma. Saavuimme pelipaikoille jo heti klo 11 jälkeen messujen auettua. Ja hyvä niin, porukkaa kun oli jo tuolloin melkoisesti ja päivän edetessä väkimäärä sen kuin kasvoi! 

Lähdimme heti kiertelemään ja ensimmäisenä päädyimme Herkkujuustolan ständille. Maisteltavana oli erilaisia juustoja ja ne olivat mielettömän hyviä!! Herkkujuustola oli minulle aivan uusi tuttavuus, mutta todellakin miellyttävä sellainen. Juustola sijaitsee Sastamalassa Mouhijärvellä ja se on yhdistelmä sveitsiläistä juustonvalmistusperinnettä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita. Ei voi muuta kuin kehua! Aloin jo haaveilemaan ihanasta hedelmä- ja juustopöydästä häihin... Olisihan tuo Herkkujuustola samoilla suunnilla kuin meidän hääpaikka! 

Toisena maistijaisena mieleen jäi ehdottomasti Kolmen Kaverin Jäätelöt. Olen varmasti huomannut tämän jäätelön kaupassa, mutta no, kuten yleensäkin sitä aika usein valitsee automaattisesti sen tutun ja turvallisen vaihtoehdon. En kyllä valitse enää. Näissä jäätelöissä ei käytetä mitään keinotekoisia maku- väri- tai aromiaineita, vaan maku tulee aidosti käytetyistä raaka-aineista. Kaikki maut olivat herkullisia, mutta erityisesti lakrtisijäätelö sulatti sydämeni. Raikastamolla oli maistijaisia heidän luomulimppareista, jotka olivat kyllä hyviä! Eniten kuitenkin miellytti pullojen kiva ulkonäkö ja melkein siksi aloin harkitsemaan niiden hankkimista häiden alkoholittomiksi juomavaihtoehdoiksi... Ulkonäkö ennen kaikkea, eikös? 

Somistevuokraamolla oli tänäkin vuonna hienoja asetelmia esillä. Toivottavasti kaikki löysivät heidän pisteelleen, joka oli päälavan sivulla, eli hieman syrjemmällä. Tällä hetkellä pohdittavana onkin, pitääkö Somistevuokraamolta vuokrata jotain häitä ajatellen vai riittääkö Sarandialta tekemäni vuokraus. 

Somistevuokraamon pöytä

Papershopilla oli mielestäni hienoja ja laadukkaan näköisiä painotuotteita häihin (ja tietysti myös muihin tilaisuuksiin). Värit olivat ihanan hempeitä pastellisävyjä!

Kolmas jumalainen maistijainen löytyi leipomo American Sweetiestä. En edes muista, mitä siinä pienessä kuppikakussa oli, mutta se oli järisyttävän hyvää! Jos leipomo sijaitsisi hääpaikkamme lähettyvillä, ei olisi kyllä epäilystäkään mistä tilaisimme hääkakun. 

Kuvan mukaan herkku sisälsi suklaata ja vadelmaa!

Juhlahuuman pisteellä huomioni kiinnittyi kuvan polaroid-kameraan. Kamera on mahdollista ostaa itselleen tai vaihtoehtoisesti sitä voi vuokrata viikonlopun ajaksi. Tässä olisi siis ainakin yksi hyvä paikka, mistä ostaa polaroid-kamera häiden photoboothiin. Teippitarhalta matkaan tarttui vaaleanpunaisia ja harmaita pillejä. Olivat niin suloisen näköisiä, että oli pakko ottaa matkaan mukaan. Kyllä ne varmasti myös häihin päätyvät.Huh, siinäpä hieman tekstiä meidän päivästä. Näytteilleasettajia ja ihmisiä tapahtumassa oli aivan valtavasti, joten varmasti moni mielenkiintoinen näytteilleasettaja jäi mainitsematta tai jopa kokonaan huomioimatta messuhulinoissa. Kolme tuntia Kaapelitehtaalla riitti hyvin tapahtuman kiertämiseen, ei sitä yhdessä päivässä olisi enempää edes jaksanut! 

Niin ja suuret onnittelut vuoden hääblogeille Häähullun haaveilujaKiss, Love and Get Married ja Ateljé Tuhkimotarina


-Susanna-


P.s onko kellään sitä virtuaalisen messukassin koodia? Taas sama moka kuin viime vuonna, en huomannut sitä edes ajatella messuilla!