keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Morsiamen pukeutuminen: Alusvaatteet

Alusvaatteiden hankkiminen hääpuvun alle taisi olla ensimmäinen projekti koko hääjärjestelyissä, joka tuotti päänvaivaa ja suoranaista ketutusta. Kiertelin kaupasta toiseen ja sopivia ei tuntunut löytyvän mistään! Suurin ongelma oli sopivien rintaliivien löytyminen. Mekon vuoksi niissä ei saanut olla olkaimia (eikä varsinkaan niitä "näkymättömiä" silikoniolkaimia, jotka ovat kaikkea muuta kuin näkymättömät). Lähestulkoon järjestäen kaikki olkaimettomat rintaliivit olivat aivan kummallisen muotoisia tai ainakin sellaisen muotoisia, että en olisi voinut kuvitellakaan laittavani niitä päälleni hääpäivänä. Ja jos löytyikin joku malliltaan ihan kelpo olivat ne niin rumia, että ei kiitos. Toki jos olisi löytynyt jotkut oikeasti todella hyvän malliset en olisi varmaankaan ollut ulkonäön suhteen niin vaativa.

Onnekseni taannoinen viikonloppureissumme pelasti tässäkin tapauksessa. Ajattelin, että ei edes kannata käydä Changessa kun Turussa olin jo valikoiman katsastanut, mutta onneksi sinne kuitenkin menin, sillä valikoima Riiassa oli aivan eri kuin täällä Suomessa. Matkaan lähti kuvan mukainen setti ilman sukkanauhaa.

Kuva

Väri ja pitsinen kuosi ovat tilaisuuteen enemmän kuin sopivat ja helpotus oli kyllä suuri, kun rintaliivitkin istuivat hyvin! Taas saa vetää yhden asian yli tekemättömien asioiden listalta.

Mistä olette hankkineet alusvaatteet? Oliko helppo löytää?

-Susanna-