lauantai 20. helmikuuta 2016

Soittolista häihin

Loppuillasta meidän häissä bailataan Spotify-soittolistan kanssa. Dj:t ovat kovasti yleistyneet häissä, mutta me emme pitäneet sellaisen hankkimista oikeastaan edes vaihtoehtona. Suurin syy tähän oli varmasti raha, sillä panostimme hääbändiimme jo riittävästi. Niinpä olemme luoneet soittolistat ja nimenneet ne luovasti hääsoittolista 1:seksi ja 2:seksi. Hääsoittolista 1:sestä löytyy nopeampaa tanssimusiikkia ja hääsoittolista 2:sesta puolestaan hitaampia biisejä. Projekti ei ole vielä kovinkaan pitkällä, sillä yllättäen kappaleiden löytäminen ei ollutkaan niin helppoa mitä etukäteen olimme ajatelleet. Kun tarkoituksena oli sysätä soittolistat täyteen musiikkia alkoikin pää lyömään yhtäkkiä tyhjää... Suosittelen siis varaamaan aikaa oman soittolistan tekemiselle, onneksemme meilläkin sitä vielä löytyy!

Musiikkimakumme menee onneksi hyvin yksiin, sillä molemmat ovat melko kaikkiruokaisia. Minulle uppoaa ehkä paremmin kotimainen musiikki ja R:lle puolestaan ulkomainen. Tässä muutama poiminta meidän tämänhetkiseltä listalta:

Eagles- Life In The Fast Lane


Lauri Tähkä - Saat syttymään


Snow Patrol- Chasing Cars


Mitä biisejä teidän häissä kuullaan ehdottomasti? Edustaako musiikki selvästi jotain tiettyä genreä vai jokaiselle jotakin?

-Susanna-