keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kirpparilöytöjä

Viime päivinä olen kierrellyt kirpputoreilla hääjutut mielessä ja mukaan tarttuikin muutama aikas kiva löytö! 


Näille purnukoille ei vielä ihan selkeää visiota ole, mutta eiköhän aina käyttöä löydy vanhalle kunnon lasiselle keittiötölkille joko keittiössä tai muuten sisustuksessa. Äidilläni on näitä lasipurkkeja ja pidemmän aikaa olen omasta haaveillut. Maitotonkka sopii hyvin häiden teemaan ja siinä näkisin ihania kukkia, vaikkapa karkkibuffetpöydässä! Hintaa näillä oli 5e/kipale, mitä pidän ihan kohtuullisena. Samanlaisia löytyi meinaan myös huomattavasti kalliimmalla. 


Parhaimpia löytöjä oli kyllä ehdottomasti nämä ikkunat! Tässä postauksessa mietin, että vanhoihin ikkunoihin olisi ihana kirjoittaa vaikkapa menu, istumajärjestys tai häiden ohjelmarunko. Ja eiköhän se ole nyt toteutettava, kerta nämä kotiin jo raijasin! Isompi ikkuna on hieman punertavan sävyinen, joten sitä pitää vähän tuunailla. Pienempi ikkuna on todennäköisesti hyvä sellaisenaan. Ihan parasta näissä oli hinta, nimittäin molemmat lähtivät matkaan 7 euron yhteishintaan! Jee! 


Turussa kiertelin Länsikeskuksen ja Manhattanin kirppareilla ja Salossa radiokirppiksellä. Kävelin myös Kaskenmäen Ihanalle kirpputorille vain todetakseni, että se on toimintansa lopettanut. Osaako joku suositella Turussa (tai miksei Salossakin) hyviä kirppareita? Tais meinaan pieni kirpputorikärpänen iskee :) 

-Susanna-