sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Pitopalvelu, check!

Hyvää maaliskuuta! Niin vain mennään kovaa vauhtia kohti kevättä... Ihanaa, että päivät ovat pidentyneet ja aurinkoakin näkee enemmän kuin vain vilahdukselta. Oltiin lauantaina pienellä road tripillä ja käytiin Sastamalassa tapaamassa Vammalan Seurahuoneen pitopalvelun keittiömestaria. Olimme pyytäneet heiltä alustavan tarjouspyynnön häihimme ja sopineet samalla, että tapaamme nyt alkuvuodesta ja keskustelemme aiheesta lisää. Minulla olikin kauhea lista kysymyksiä mukana, joihin halusin saada vastauksen.


Tapaaminen meni hyvin ja päädyimmekin yksimielisesti siihen, että tämä pitopalvelu hoitaa häidemme tarjoilut. Yksi isoista plussista oli se, että pitopalvelun toimipiste on aivan juhlapaikkamme lähellä. Toki myös esittelyteksti panostamme juhlissamme mieleenpainuviin kattauksiin ja suussa sulavaan ruokaan houkutteli. Keittiömestarin kanssa tulimme hyvin juttuun ja kaikki järjestelyt erikoisruokavalioista kauttaustoiveisiin kuullosti hyviltä ja joustavilta.Kaikki kuvat täältä
Täysin varmaa hintaa ei luonnollisesti vielä saatu, mutta arviot liikkuivat silti mielestämme hyvinkin kohtuullisilla euromäärillä. Olimme laatineet oman toivemenumme tarjouspyyntöön, mutta olimme tyytyväisiä, kun keittiömestari kommentoi sitä ja myös ehdotti pieniä (mutta perusteltuja) muutoksia. Sitä ei aina itse huomaa ruokien yhteensopivuutta, kun vesi kielellä valitsee omia mieliruokiaan... Nyt meillä on siis alustava menu sovittuna! Siihen ja muihinkin käytännön juttuihin palaamme sitten vuoden päästä uudelleen. Ollaan kyllä erittäin hyvissä ajoin tämän kanssa liikenteessä, mutta parempi näin päin! 

-Susanna-