maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kutsuideointia ja vinkki vitonen

Hääkutsujen ideointi on osittautunut melko haastavaksi tehtäväksi. Suurin syy tähän varmasti on se, että pinterest on täynnä mitä hienoimpia ja erilaisempia ideoita. Mikään ei kuitenkaan ole vielä ollut sellainen, että juuri tuollainen meidän hääkutsusta tulee. Monessa mallissa onkin ollut ihana yksityiskohta siellä ja hyvä idea täällä. Pään sisällä näistä pitäisikin siis muodostaa juuri se meille täydellinen kokonaisuus. Toisena haasteena on se, että kutsut olisi tarkoitus askarrella itse. Eli mitään liian vaikeata ei voi toteuttaa, ellen halua todella tehdä niitä vuoden päivät. Ja en halua. Askartelun  ja suunnittelun ilon pitää säilyä! Tässä joitakin omia lemppareitani, joita yhdistelemällä ja kokeilemalla saadaan varmasti aikaiseksi meidän kutsut sitten jossain vaiheessa:

Kuva
Tämä kutsu on mielestäni kokonaisuudessaan todella kaunis ja myös meidän häiden tyylinen. Pienessä lapussa voisi hyödyntää jo ostamani leimasimen nimiosaa (leimasin esitelty täällä.) Korttipohja on ihanan monisävyinen! Pitsiä tullaan varmasti jossain muodossa näkemään meidän kutsuissa.

Kuva
Tässä on kivan yksinkertaisesti esitetty kutsu ja toivonkin, että saan suunniteltua kutsutekstistä mahdollisimman yksinkertaisen ja kauniin. Erilliseen infolappuun voi sitten jaaritella enemmänkin!

Kuva
Tämä ainakin onnistuisi kädentaitojen puolesta toteuttaa. Jälleen pidän pitsistä yksityiskohtana ja onhan tämä tyyliltäänkin sitä rustiikkista ja maalaisromanttista, mitä meidän häät tulee edustamaan.

Kuva
Kakkupaperi sopii myös hyvin kutsuissa käytettäväksi ja yhden onnistuneen kokeilunkin olen sillä jo tehnyt. Helpompi käsitellä ja halvempi hinta kuin pitsillä, mutta lopputulos kuitenkin aika lähellä samaa.

Kuva
Tässä pidin erityisesti korttipohjan muodosta. Rusetin avaamalla koko kutsu aukeaa. Ja se pitsi <3

Kuva
Viimeisen otin mukaan, koska mielestäni tämä on superhieno! Mukaan kutsuihimme haluaisin ottaa tästä hempeät vaaleanpunaiset sävyt ja tietynlaisen "yksinkertaisuuden", koska helposti rustiikkisista kutsuista tulee kovin raskaat. 

Mikäli kutsujen askartelu mietityttää, löytyy siitä loistava teksti Projektina häät Sarin kirjoittamana täältä. Ja mikäli askartelu ei ole sitä ominta puuhaa, voi häiden paperituotteet tilata vaikkapa Sarandian  Tulosta itse! -valmismallistosta. Valitset vain haluamasi mallin ja tilaat sen omilla teksteilläsi. Värejä ja fonttejakin saa muokattua lisämaksusta, jos valmiina ei löydy juuri sitä itselle sopivaa. Saat tuotteen omaan sähköpostiisi ja ei kun tulostelemaan valmiita kutsuja, menuja, ohjelmia ja hääbingoja. Melkoisen helppoa ja vaivatonta, eikös? Lisätietoja ja ihania malleja Sarandian nettisivuilta

-Susanna-