lauantai 7. maaliskuuta 2015

Ohjeita onnelliseen avioliittoon

Törmäsin tällä viikolla brittirouva Ruth Smythersin vuonna 1894 laatimaan teokseen, jossa hän jakaa parhaita seksivinkkejä naisille. Aamulla huomasin, että Iltalehti on kirjoittanut samaisesta aiheesta jutun. Eikä ihme, sen verran hulvattomia vinkkejä rouva Smythers tarjoilee yli sadan vuoden takaa... Tässä pätkä parhaimmistoa: 

Hääyötä ei kannata odottaa, tuolloin nuori neito joutuu kohtaamaan ensi kertaa "sukupuoliyhdynnän hirvittävän kokemuksen." Viisas nuori vaimo suostuu viikottain enimmillään kahteen seksuaaliseen kokemukseen. Ajan kuluessa hänen tulisi tehdä kaikkensa vähentääkseen kokemusten tiheyttä. Hänen parhaita ystäviä tässä asiassa ovat sairauden, unisuuden tai päänsäryn teeskentely. 

Useimmat miehet ovat luonteeltaan melko perverssejä, ja jos heille antaa tilaisuuden, he ryhtyvät iljettäviin toimiin. Viisaan vaimon tavoitteena on, ettei mies koskaan näe hänen alastonta ruumistaan eikä salli miehen esiintyvän hänen edessään alastomana. Monet naiset ovat havainneet hyödylliseksi pukeutua paksuun yöpaitaan ja pukea miehensä pyjamaan. Niitä ei tarvitse riisua seksuaalisen aktin aikana. Näin mahdollisimman vähän ihoa altistuu. 

Mennessään vuoteeseen naisen tulee sammuttaa kaikki valot. Siellä hänen ei pidä päästää ääntäkään, joka ohjaisi miehen hänen suuntaansa, jottei mies pidä sitä rohkaisun merkkinä. 

Miehen ähistessä ja puhkuessa naisen tulee maata aivan hiljaa ja liikkumattomana eikä missään olosuhteissa ähkiä tai vaikeroida aktin aikana. Optimistinen aviomies voisi tulkita ruumiin liikkeet seksuaalisen kiihottumisen merkiksi. Kun seksiä ei voi estää, sitä on harjoitettava täydellisessä pimeydessä. Jos mies yrittää suudella naista suulle, tämän on käännettävä päätään niin, että suukko osuu harmittomasti poskelle. 

Jos mies yrittää vietellä naista hekumallisella puheella, viisas vaimo muistaa äkkiä jonkun mitättömän asian, jota kysyä mieheltään. Ja heti miehen lopetettua aktin viisas vaimo alkaa nalkuttaa hänelle pienistä tehtävistä, jotka toivoo miehen suorittavan seuraavana päivänä. 

Kuvassa ei-niin-viisas vaimo

Eipä tuohon muuta voi todeta, kuin että onneksi on ajat muuttuneet! Vai onko?

Hauskaa viikonloppua!

-Susanna- 

P.s Jos haluaa näitä vinkkejä jakaa vaikkapa tulevan kesän morsiamille, voi kirjan tilata täältä.