sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Love Me Do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma kaikille aisteille

Miltä kuulostaisi häätapahtuma kaikille aisteille? Helsingin Kaapelitehtaalla 23.1 järjestettävä Love Me Do häätapahtuma lupaa hivellä kävijänsä kaikkia aisteja monipuolisten näytteilleasettajiensa ansiosta. Olin viime vuonna Love Me Do:ssa ensimmäistä kertaa ja pidin tapahtumasta paljon. Näytteilleasettajia oli todella monipuolisesti ja tunnelma oli mahtava. Aika vain loppui harmillisesti kesken, mutta onneksi vielä tänä vuonna on mahdollista mennä messuille ja nauttia niistä ajan kanssa.  Jotta tapahtumasta saa mahdollisimman paljon irti, suosittelen tutustumaan etukäteen näytteilleasettajiin. Lista on nimittäin melkoinen ja sen pääset lukemaan kokonaisuudessaan täältä. Tarjontaa löytyy varmasti jokaiselle kävijälle ja jokaisen kävijän kaikille aisteille.

Tapahtuma itsessään antaa paljon virikkeitä näköaistille. Saa katsella ja ihastella. Odotan kovin erilaisia kattauksia, joista voisi ammentaa inspiraatiota omien häiden pöytiin. Makuaistia hemmotellaan useammalla pisteellä, jossa tarjolla on maistiaisia. Ihanaa, tällaiselle herkkusuulle tämä sopii paremmin kuin hyvin! Ainakin viime vuonna tapahtuman tunnelma antoi sykähdyksen tuntoaistille, niin varmasti myös tänäkin vuonna. Hajuaistiasi pääset hemmottelemaan vaikkapa kukkakauppiaiden pisteillä. Ja toivottavasti pääsemme kuulemaan paikalla olevia bändejä?    

Mutta mikä olisikaan Love Me Do häätapahtuman mystinen kuudes aisti? Mielestäni se olisi ehdottomasti mielikuvitus. Miksikö? Koska niin hääjärjestelyissä kuin kaikissa muissakin suunnitelmissa koko homma lähtee liikkeelle mielikuvituksesta ja mielikuvitushan puolestaan ammentaa voimansa kaikista muista aisteista. Mikä olisikaan siis parempi paikka laittaa oma häämielikuvituksesi lentoon?

Kuva

Helsingin Kaapelitehtaalla 23.1 
Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy! 

Kuinka moni aikoo suunnata Love Me Do:hon?

-Susanna-