sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Fiancéen lahjakortin voittaja

Leppoisaa sunnuntaita! Fiancéen lahjakortin arvontaan oli aikaa osallistua perjantaihin asti ja siihen mennessä osallistujia oli kuusi kappaletta. Perustelut lahjakortin saamiseksi olivat kaikki aivan mielettömän hyviä ja olisinkin halunnut kaikille lahjakortin lahjoittaa. Iso kiitos siis jokaiselle osallistujalle! Yksi oli kuitenkin valittava ja kaikkien perusteluiden joukosta tämä seuraava kyllä erottui:

"Tuleva vaimoni alkaa olemaan jo hysteerinen hääsuunnittelijana kanssa. Tietooni on tullut mitä ihmeellisempiä asioita mitä häissä pitää "ehdottomasti" olla. Samalla minulle on käynyt myös selväksi, että violetin sävyjä on enemmän kuin osasin arvatakaan. Ihmettelen miten kassojen mekot voivat muka näyttää kaikki eri värisiltä, vaikka ne kaikki ovat täysin samanlaisia. Ohhoh. Sitten vielä tämä morsiamen häämekon valinta. Täydellistä mekkoa ei tunnu löytyvän ei sitten millään. Tai jos sellainen löytyy on hinta lähes käsittämätön. Tämänkin keskustelun löysin itse googlailemalla häämekkoja, jotta tämä asia saataisiin vihdoinkin hoidettua pois alta ja päästäisiin suunnittelemaan seuraavia yksityiskohtia. Tällä lahjakortilla saisin vauhditettua tulevan vaimoni hääjärjestelyjä edes jonkin verran. Olen (olemme) todellakin tämän tarpeessa. -Pekka" 

Kuva


Onnea Pekka ja tuleva vaimo, lahjakortti on teidän! Toivottavasti se unelmien hääpuku löytyy Fiancéesta, häästressi lievittyy ja pääsette seuraavien yksityiskohtien kimppuun! 

-Susanna-