torstai 7. tammikuuta 2016

Blogin ensimmäinen syntymäpäivä!

Tasan vuosi sitten julkaisin ensimmäisen postauksen tässä hääblogissa. En ollut kirjoittanut aikaisemmin blogia ja muistan, kuinka paljon minua jännitti aloittaa bloggaaminen! Olin haudutellut asiaa muutaman kuukauden ajan, kunnes vihdoin tammikuussa uskaltauduin kirjoittamisen aloittamaan. Onneksi! Jos jo viime vuonna blogin kirjoittaminen (ja muiden blogien lukeminen) sai minut inspiroitumaan ja innostumaan omien häiden suunnittelusta, ei tästä vuodesta voi tulla yhtään huonompi. Syntymäpäivän kunniaksi katselin blogini luetuimpia postauksia ja keräsin ne tähän myös teille luettavaksi:

Kuva

1. Luetuin postaus löytyy viime vuoden maaliskuulta, jolloin olimme R:n ja siskoni E:n kanssa MBakeryn hääkakkumaistijaisissa maistelemassa toinen toistaan ihanampia hääkakkuja! Muistan vieläkin elävästi sen kakkuähkyn tuon tilaisuuden jälkeen... Suosittelen lämpimästi vastaavanlaisia tilaisuuksia, jos hääkakun makumaailma on vielä harkinnassa! (tai ihan vain jos tekee mieli maistella kakkuja...) Postauksen löydät täältä.

2. Seuraavana listalta löytyi yksi ensimmäisistä postauksistani Minkälaiset meidän häistä sitten tulee? Otsikon mukaisesti pohdiskelin erilaisia ideoita häihin liittyen. Ja onpa mukava huomata, että ideat ja suunnitelmat eivät ole tuosta juurikaan muuttuneet, vaan edelleen samoilla linjoilla mennään ja osa koristeluista on jo toteutunutkin postauksen teeman mukaisesti.

3. Kolmanneksi luetuin postaus löytyy lokakuulta. Pääsin arpomaan yhteistyössä Kelloliike Salosen kanssa Paletti Jewerlyn Avia-riipuksen. Linkki postaukseen täällä.

4. Onnenkyyneleet postauksessa esittelin tekemiäni nenäliinapaketteja, joita jaetaan vieraille ennen vihkimistä. Viime kesän häissä en itse ollut varautunut vihkimiseen nenäliinalla ja siitä ajatus sitten lähti. Nenäliinapaketit olivat helppo ja nopea "askarrella" ja lopputulos miellytti silmää.

5. Tähän postaukseen listasin erilaisia huomenlahjaideoita miehelle. Aluksia ajattelin, että lahjaideoiden pohtiminen miehelle on aina jokseenkin hankalaa, mutta yhtäkkiä ideoita alkoikin vain tulemaan ja muutama postauksen idea onkin jo toteutuslistalla!

6. Tämä postaus liittyy myös lahjaideoihin. Kerroin nimittäin elokuussa, että olin antanut R:lle viime jouluna lahjaksi treffit vuoden jokaiselle kuukaudelle ja tässä postauksessa esittelin ensimmäisen puolen vuoden treffit. Ja arvaatteko mitä? Minä sain puolestani tänä jouluna R:ltä samanlaisen lahjan, joten meidän kuukausittaiset treffit jatkuvat ja nyt minä saan puolestani jännätä, mitä kirjekuoresta paljastuu. Huippua! Ensimmäisen puolen vuoden treffit löytyvät täältä ja loppuvuoden puolestaan täältä.

7. Tähän postaukseen sain inspiraation laatumedia Iltalehdestä, jossa oli artikkeli pieleen menneistä hääöistä. Australialaisen tutkimuksen mukana hääyö on monelle pettymys, jopa katastrofi ja tämä sai minut pohtimaan, minkälaisia odotuksia ihmisillä on hääyön suhteen, jos lopputulos on tämä? Toivottavasti asia ei ole ihan näin täällä Suomessa. Linkki postaukseen tässä.

8. Seuraavaksi mietin tulevan päivän aikataulua. Haluamme laittaa häävieraille esille vain suuntaa antavan aikataulun. Suuntaa antavan aikataulun ideana on mahdollistaa rennot juhlat, joissa on tilaa yllätyksille. En halua kenenkään stressaavan, että olemme myöhässä aikataulusta!

9. Tässä postauksessa esittelin ohjeita onnelliseen avioliittoon vuodelta 1894. Olipa ohjeita! Onneksi on maailma muuttunut noilta ajoilta.

10. Täällä puolestaan mietin erilaisia vaihtoehtoja pöytien koristeluun. Pöytäkoristelut tuntuivat, ja tuntuvat hieman edelleen, mysteeriltä. En ole vieläkään päässyt tekemään koekattausta, jotta pöytien koristelut selkeytyisivät mielessä. Mutta kaikki ajallaan, onhan tässä vielä melkein 7kk aikaa!


-Susanna-