maanantai 18. tammikuuta 2016

Pienet yksityiskohdat: DIY sormuspidike

Pieniä yksityiskohtia on jotenkin ihana suunnitella ja hioa - kunhan vain siihen on tarpeeksi aikaa. Jonkin aikaa olen huomannut, että mielessäni on pyörinyt, missä meidän sormukset olisivat ennen kuin pujotamme ne toistemme sormiin.

Ideoita tähän löytyy jälleen vaikka millä mitalla esimerkiksi Pinterestistä ja Etsystä. Olin ajatellut, että tottakai sen tarvitsee olla jonkinlainen rasia. Kuitenkin ideoita selaillessani, vastaan osui monia vaihtoehtoja, jossa sormukset olivat yksinkertaisesti naruilla kiinni kivan näköisessä alustassa. Näistä inspiroituneena tein kokeilun eilisiltana ja tuloksena on meidän sormuspidike!

Alunperin karkkibuffetin pusseja varten (postaus löytyy täältä) hankkimani leimasin on osoittautunut todella monikäyttöiseksi ja tässäkin siis samaa leimasinta olen hyödyntänyt. Puinen sydän löytyi joulukoristeiden joukosta ja juuttinarua minulla nyt onkin varastoissa melkoisesti. Ainoa jännittävä paikka oli tekstin leimaaminen - en ollut varma, kuinka hyvin muste tarttuu puuhun. Onneksi hyvin!  Tuli mielestäni aika söpis ja meidän teemaan enemmän kuin sopiva!

Mihinkä muiden sormukset menevät ennen sormiin pujottamista? Mitä mieltä olette tällaisesta ideasta, jossa sormukset eivät ole missään rasiassa?

-Susanna-