torstai 31. joulukuuta 2015

Kohti tulevaa

Pian se on täällä, nimittäin uusi vuosi 2016! Ja sehän luonnollisesti tarkoittaa, että meidän ja kaikkien muiden ensi vuonna naimisiin menevien häävuosi starttaa reilun viiden tunnin kuluttua. Huikeaa! Muistan erittäin hyvin tämän vuoden vaihtumisen. En vielä kirjoittanut hääblogia, mutta sitäkin ahkerammin seurasin muiden kirjoituksia. Ja kuinka moni kirjoittikaan silloin, että heidän häävuotensa pyörähtää kohta käyntiin ja kuinka muistan miettineeni vuoden päästä olemme samassa tilanteessa. Niin se vuosi vierähti ja nyt on se hetki! Häihin on aikaa 7 kuukautta. Se tuntuu todella lyhyeltä ajalta, sillä hääpäivä on päätetty jo lähes kaksi vuotta sitten. 

Tämä vuosi on ollut hyvä. Keväällä valmistuin ja olen saanut työskennellä siitä asti omalla alallani. Olen oppinut paljon. Lisäksi olen päässyt mukaan hääbloggaamisen maailmaan, joka on kyllä ylittänyt kaikki odotukseni. Blogiin olen saanut kirjoittaa ja jäsentää ajatuksiani sekä suunnitelmiani tulevista häistä ja saanut kommentteja sekä mielipiteitä teiltä lukijoilta. Iso kiitos siitä! Ilman lukijoita ja kommentteja tämä ei olisi puoliksikaan niin hauskaa kuin nyt. 

Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa vuotta. En malta odottaa, että pääsen jälleen uudella innolla hääsuunnittelun pariin!

Kuva


Ihanaa, innostavaa, idearikasta ja häähumuista vuotta 2016!

-Susanna-