lauantai 5. syyskuuta 2015

Liebster award

Wedding Emilia -blogin Emilia antoi blogilleni Liebster Award palkinnon, kiitoksia paljon siitä! Palkinnon saatuani piti toki selvittää, mitä tämä oikein tarkoittaa. Tarkoituksena on saattaa pienempiä blogeja muiden bloggaajien ja lukijoiden tietouteen ja tässä vielä haasteen säännöt:

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen blogi postaukseen
2. Laita palkinto esille joko postaukseen tai sivupalkkiin
3. Vastaa palkinnon antajan esittämään 11 kysymykseen
4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja joilla ei vielä ole hirveästi lukijoita
5. Tee uudet 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat vastaavat
6. Lisää säännöt postaukseen
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi, jotta he tietävät mistä on kyse.Tässä Emilian luomat kysymykset ja minun vastaukseni niihin:

1. Mikä on etunimesi tarina? - Etunimelläni ei taida mitään varsinaista tarinaa olla. Muistan, että puhetta on joskus ollut, että minusta piti tulla Kaisa tai vastaava, mutta loppujenlopuksi vanhempani päätyivät Susannaan. Äitini varmasti lukee blogia, joten korjaa jos olen väärässä ja kerro ihmeessä, jos nimelläni on tarina! 

2. Mitkä neljä tuotetta kauppakassistasi useimmiten löytyy ja miksi? Kauppakassista löytyy kyllä aina omenoita ja banaaneja, ne on meidän vakiohedelmät. Aina löytyy myös salaattiaineksia, koska kerran viikossa meillä on salaattipäivä. Mitään erikoista ei kyllä kauppakassista säännöllisesti löydy, aina mukana myös perustylsät ruisleipä ja jogurtti.

3. Mikä saa ihosi kananlihalle? Se jos kynällä painetaan kovaa paperiin ja kuuluu kirskunaa. Tuntuu aina yhtä pahalta! 

4. Kerro jokin kommellus, joka sinulle on joskus tapahtunut. Näitä varmasti riittäisi, mutta ensimmäisenä tulee mieleen eräs mokkapalojen leivonta, jolloin jotenkin onnistuin unohtamaan taikinasta kokonaan voin (ja sitähän ei edes paljoa tule mokkapaloihin..). Tajusin tilanteen vasta, kun otin mokkapalat pois uunista ja ne olivat melko kummallisen näköisiä...  

5. Mikä on turhin esine joka kotoasi löytyy? Tulee heti mieleen kaksi. Meillä on kone, jolla saa tehtyä lämpimiä voileipiä. Ei ole kyllä hirveästi käytössä. Toinen turhake juurikin vähäisen käytön vuoksi on vohvelirauta. 

6. Ketä ihailet ja miksi? Ihailen monia lähipiirini ihmisiä. Erityisesti ihailen tulevaa aviomiestäni R:ää siitä, kuinka huomaavainen hän on toisia ihmisiä kohtaan ja kuinka lahjakas hän on työssään. 

7. Mikä on kaunein näkemäsi maisema? Auringonlasku Ko Lantalla Thaimaassa oli kyllä henkeäsalpaavan upeaa. 

8. Minkä asioiden tekemistä aina välttelet / et saa aikaiseksi tehdä? Ikkunoiden peseminen! Joka vuosi sama homma.

9. Oletko kalenteri-ihminen? Perinteinen kirjakalenteri, kännykän kalenteri vai joku muu? Olen ehdottomasti kalenteri-ihminen! Käytän perinteistä kirjakalenteria, jonne saa listattua tärkeimpiä tapaamisia ja tehtäviä asioita. Alkuvuodesta kalenteri on aina säntillisen siisti ja loppuvuotta kohden merkinnät ja koko kalenteri muuttuvat enenevässä määrin sotkuiseksi. 

10. Mikä on vuoden paras päivä ja miksi? En ehkä haluaisi nostaa mitään tiettyä päivää vuoden parhaaksi. Joulu on tunnelmallista aikaa ja sitä jollain tapaa odottaa joka vuosi, mutta ei se aina välttämättä vuoden paras päivä ole. Parasta on yleensä ihan tavalliset arkiset hetket, joissa on syystä tai toisesta ripaus luksusta! Hääpäivä voisi kyllä sitten tulevaisuudessa nousta tähän listaan?

11. Mikä on paras neuvo, jonka olet saanut? Emilia ei kyllä päästänyt helpolla näiden kysymysten kanssa! Heh, tämäkin on hurjan vaikea. Varsinaista neuvoa ei tule mieleen, mutta yksi erityisen hyvin mieleen jäänyt elämänviisaus kylläkin. Albert Einstein on aikoinaan sanonut: "On kaksi tapaa elää elämää: joko niin, ettei mikään ole ihmeellistä, tai niin, että kaikki on ihmeellistä." Tämä mielessä on hyvä tutkia ja ihmetellä maailmaa.

Moni seuraamistani hääblogeista oli jo palkittu, joten palkitsen seuraavat viisi ihastuttavaa hääblogia:

1. Concrete Wedding
2. Leijonaa mä metsästän
3. Love me like you do
4. Two less fish in the sea
5. Vuodet vieriä saa

Ja vielä kysymykset palkinnnon saaneille:

1. Kuvaile jokin elämäsi huippuhetkistä
2. Kuka on roolimallisi ja miksi?
3. Mikä hääsuunnittelussa on ihaninta?
4. Entä kamalinta?
5. Millainen olisi unelmiesi asunto?
6. Paras vuodenaika ja miksi?
7. Mikä on mielestäsi paras ikä mennä naimisiin?
8. Mikä on mielestäsi paras jälkiruoka?
9. Minne haluaisit matkustaa ja miksi?
10. Oletko unelma-ammatissasi? Jos et, mikä se olisi?
11. Mikä on parasta hääbloggaamisessa?

Ihanaa viikonloppua!

-Susanna-