lauantai 29. elokuuta 2015

Onnenkyyneleet

Kuukausi sitten olimme juhlimassa ihanan ystäväpariskunnan häitä. Heillä oli vihkiminen myös juhlatilan pihalla, samalla tavalla, kuin meillä on ajatuksissa. Kun juhlavieraat olivat ryhmittyneet vihkipaikalle odottamaan hääparia, tajusin, että minulla ei ole nenäliinoja mukana! Koko juhla vasta alussa ja pahaenteisesti näyttää siltä, että meikit on poskilla pikemmin kuin arvaankaan. Nenäliinoja olisi löytynyt sisältä, mutta minkäs asialle enää teet, kun hääparia jo odotetaan. 

Eipä niiltä onnenkyyneliltä vältytty, niin kaunis oli vihkitilaisuus ja parin toisilleen pitämät puheet. Meikit onneksi selvisivät pienelllä korjailulla ja juhlat olivat kokonaisuudessaan aivan ihanat!

Tästä heräsi kuitenkin ajatus, että meidän häissä voisimme jakaa kaikille halukkaille ennen vihkitilaisuutta muutaman kauniisti pakatun nenäliinan. Ideahan ei mikään uusi ole, mutta aikaisemmin olen mieltänyt sen tarpeettomaksi. Mutta selvästi on liikkeellä ihmisiä, jotka eivät itse tajua kotoa nenäliinoja ottaa mukaan! Ja toiseksi, tästä saa helpolla kauniin näköisen paketin vieraille jaettavaksi. 

Ideoinkin jo häitä seuraavalla viikolla, millaisen paketin voisimme vieraillemme antaa ja lopputulos oli seuraavanlainen:Leimasimen tilasin Etsystä ja se tuli muutamassa viikossa. Helppo ja nopea tehdä, ainakin tämä yksi. Enää 109 jäljellä! 

Ketkä jakaa vieraille nenäliinoja? 

-Susanna-