perjantai 18. syyskuuta 2015

Hääkirppis ja Love Me Do

En ole vielä ehtinyt oikein fiilistelemään menenkö tänä vuonna häämessuille. Mutta ainakin kaksi hääaiheista tapahtumaa ajattelin vähintäänkin kiertää ja ne ovat Tampereella järjestettävä hääkirppis ja Helsingissä tänä vuonna oleva Love Me Do-häätapahtuma.

Tampereella oleva hääkirpputori on 7.11. Kirpputorilla myydään käytettyjä hääpukuja ja -tarvikkeita. Konkreettinen paikka varmistuu lähempänä tapahtumaa, mutta jossain päin Tamperetta kuitenkin. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja jos myyjäksi haluaa, on pöytävuokra 15€. Pöydän voi varata sähköpostitse osoitteesta info@haatori.fi. Hyvä sauma tämän kesän morsiamille päästä eroon ylimääräisestä häätavarasta! Tapahtuma ja lisätietoja löytyy  myös facebookista. Olen juuri tuona viikonloppuna Tampereella, eli ajattelin mennä katsastamaan kyseisen kirppiksen, vaikka vähän pelkään, että parhaat löydöt viedään käsistä samantein!

Korjaus 21.9: Hääkirpputorin ajankohta siirretty sunnuntaille 15.11 klo 12-15

Viime vuonna sain nauttia Love Me Do:n messutunnelmista kotikaupungissani Turussa. Tammikuiset messut ovatkin sitten Helsingissä Kaapelitehtaalla 23.1.2016. Sinne on ehdottomasti suunnattava, niin hyvä fiilis jäi viime vuoden tapahtumasta! Postaus tämän vuoden messutunnelmista löytyy täältä. Kaiken lisäksi tänä vuonna sisäänpääsy on ilmainen, joten, no, jälleen yksi syy lisää mennä paikanpäälle. Edellisten vuosien tapaan tapahtumassa palkitaan hääblogeja ja nyt onkin äänestys sen tiimoilta käynnissä. Omaa suosikkiaan voi ehdottaa 1.11 asti lovemedo.fi:ssä tai sähköpostitse info@lovemedo.fi. Vielä en ole ehtinyt omia suosikkejani ehdottamaan, mutta lähipäivinä pitää muistaa se tehdä! 
Löytyykö hääkirppikselle tai Love Me Do:hon suuntaavia? Mihin tulevista häätapahtumista haluat ehdottomasti osallistua?

-Susanna-