perjantai 27. helmikuuta 2015

Miten kertoa häissä meidän tarina?

Haluaisin, että häissämme olisi esillä myös meidän tarina. Toki moni häävieraista sen tietääkin, mutta mielestäni se olisi silti ihanaa saada jotenkin esille hääpaikalle. Pääpiirteissäin, mielellään kuvien muodossa. Joukossa voisi olla tietenkin mukana tärkeitä päivämääriä ja jotain tekstiä. Vaihtoehtoja toteutukseen löytyykin sitten taas melko paljon Pinterestistä. Tässä poimittuna mielestäni parhaimpia ideoita:

Kuva täältä
Tämä olisi aivan mahtava vaihtoehto, jos vain löytyy sopiva tila mihin narun saisi ripustettua niin, että sitä olisi helppo tulla katsomaan. Haluaisin kyllä todennäköisesti kuvat mustavalkoisina. Pyykkipojat, juuttinaru ja pitsinen kakkupaperi sopisivat kaikki erittäin hyvin meidän häiden tyyliin! Väliin voisi hyvin laittaa myös vähän tekstiä ja tärkeitä päivämääriä. 

Kuva täältä
Kuva täältä

Pääkohdat kirjoitettuna olisi varmasti yksinkertaisin toteutustapa ja menisi myös pieneen tilaan, tarvittaessa vaikkapa juhlapaikan terassille. Tässä voisi hyödyntää myös vanhoja ikkunankarmeja, jos niihin haluaisi kirjoittaa.

Kuva täältä
Tietenkin koko tarinan voisi myös kirjoittaa pääpiirteissään paperille. Näitä olisi kyllä sitten varmaan hyvä olla useampi, esimerkiksi jokaisessa pöydässä. Muuten tuollainen pieni paperi menisi varmasti helposti ohitse. Toisaalta pöytiin tulee varmasti ihan tarpeeksi tavaraa, joten ei ehkä kaikista paras paikka. 

Kuva täältä
Tämä idea sopisi erityisen hyvin, jos juhlapaikan pihassa olisi paljon puita (meillä ei ole). Erityisen kivaa tässä on mielestäni myös se, että jokaisesta yhdessä vietetystä vuodesta on koottu parhaat palat esille valokuvien muodossa. Tätäkin tosin pitäisi sitten mainostaa, jotta kaikki huomaisivat mennä katsomaan. Ainoa mikä tässä mietityttää on se, että miten kuvat on laitettu puihin kiinni? En kyllä alkaisi puita naulaamaan tämän takia... 

Kuva täältä
Tai sitten voisi koota kollaasin kuvista, teksteistä ja muista meille tärkeistä asioista vaikkapa tällaiseen puulavaan. Tästäkin saisi varmasti tosi kivan! Kaikenkaikkiaan eniten miellyttivät ne ideat, joissa oli mukana kuvia. Kuvat kuitenkin kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Oma lemppari sieltä löytyikin vähän muihin ideoihin sekoitettuna. 

Mitäs muut, esittelettekö jotenkin tarinanne häissä? Miten olette ajatelleet sen tehdä?

Kivaa viikonloppua,
-Susanna-