tiistai 27. syyskuuta 2016

Bingo!

Yhtenä ohjelmanumerona häissämme oli myös hääbingo. Tein bingon Canvalla ja vain tulostutin valmiit versiot. Pohjia oli kolme erilaista ja yritin jokaiseen saada hieman haastetta mukaan. Kuitenkaan kovin kauaa ei mennyt, kun jo ensimmäinen bingo oli huudettu. Mikäli palaisimme nyt hääpäivään ja siihen hetkeen kun hääbingoa ohjeistetaan, lisäisin ohjeeseen, että tapahtumia bongaillaan vasta tästä hetkestä eteenpäin. Pitkittäisi hieman jännitystä ja kilpailua! Palkitsimme kolme ensimmäistä arvoilla ja ainakin yhdestä arvasta taisi pieni voittokin tulla. Kokonaisuudessaan hääbingo oli mielestäni onnistunut ohjelmanumero: vaivaa oli vain vähän ja suurin osa juhlavieraista innostui bingoa pelaamaan. Kuitenkin ohjelmaan osallistuminen oli jokaisen vieraan päätettävissä, eli mitään painostusta osallistumiselle ei ollut. 

Suurin työ bingossa taisi olla juurikin sen pohjan tekeminen, joten ajattelin jakaa meidän pohjat tänne blogin puolelle vapaasti ladattaviksi. Mikäli käytät pohjia ja esittelet niitä esimerkiksi blogissasi, olisin toki kiitollinen lähteen merkitsemisestä. Joten tässä, olkaa hyvä:
Tällä pohjalla kuvat vaikuttavat hieman epäselviltä ja reunat häipyvät jännästi, mutta ladatessa omalle koneelle ongelman pitäisi väistyä. Mikäli jotain ongelmia kuitenkin ilmenee, voi sähköpostitse olla yhteydessä. Lisäksi samat pohjat löytyvät minulta myös ruotsiksi, eli niitäkin voi sähköpostin välityksellä kysellä. 

-Susanna-