tiistai 28. helmikuuta 2017

Kiitos!

Kiitoskorttien suhteen olin mielestäni hyvin aikaansaava. Enää en muista tarkalleen, kuinka nopeasti tilasin ja lähetin kiitoskorttimme, mutta hyvissä ajoin ennen joulua ne postiin lähtivät. 

Suunnittelin kiitoskortit Canvalla ja painatin ne jällen Turun X-copyssä. Kiitoskorttien suhteen innostus oli kieltämättä jo hieman laantunut ja panostus ei ollut enää samaa luokkaan kuin ennen häitä. Olin kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen ja erityisesti siihen, että kiitoskorttien lähettäminen ei venynyt montaa kuukautta häistä. Pieni moka näidenkin suhteen kyllä pääsi käymään... Tilasin jokaiselle vieraalle kortin, vaikka ihan yksi taloutta kohden lähetettiin. Hups! Jälkikäteen ajateltuna olisi ollut ihanaa laittaa esimerkiksi jokin runo kiitoskorttiin, mutta siinä vauhdissa ajatus ei ollut ihan mukana ja hyvin yksinkertaisella tekstillä mentiin.Tämän postauksen myötä on aika sanoa KIITOS myös kaikille teille ihanille blogini lukijoille sekä blogikollegoille. Ilman teitä ei tämän blogin pitäminen olisi ollut puoliksikaan niin antoisaa kuin se on ollut. Kiitos kommenteista, ideoista, kannustuksesta ja kanssaelämisestä <3

Häät on nyt käyty läpi ja tämän postauksen jälkeen blogini ei enää päivity. Jätän blogin ainakin toistaiseksi näkyville toivoen sen inspiroivan muita häitään suunnittelevia pareja. Kommentointimahdollisuus tulee poistumaan muutaman viikon kuluessa, samoin sähköpostiosoite poistuu käytöstä joidenkin kuukausien kuluessa (riippuu paljon siitä, meneekö hääpuku kaupaksi...) Siihen asti vastailen vielä mielelläni kysymyksiin täällä blogin puolella sekä sähköpostitse. 


-Susanna-