tiistai 8. joulukuuta 2015

A Year of Dates II

Kirjoittelin kesällä viime vuonna R:lle antamastani joululahjasta: treffit vuoden jokaiselle kuukaudelle. Postauksessa kerroin, mitä kaikkea teimme ensimmäisen puolen vuoden aikana ja nyt joulun ollessa ovella on aika käydä loput treffit läpi. En voi kyllä edelleenkään muuta kuin suositella tätä lahjaideaksi! Iloa on riittänyt koko vuoden verran. Nyt onkin pienen pieniä hankaluuksia keksiä joululahjaa tälle vuodelle... Mutta nyt niihin treffeihin:

Heinäkuu: Monopoli-ilta. Peli-ilta perinteisen lautapelin parissa. Harvemmin tulee nykyään enää otettua lautapeliä esille, mutta ainahan se on kivaa kun niin tekee! Jos en nyt ihan väärin muista, taisin viedä voiton (todellisuudessa taisin joutua vararikkoon ensimmäisenä...)

Elokuu: Kirjastotreffit. Olemme molemmat varsinaisia lukutoukkia ja siksi valitsin meille treffit kirjastoon. Jotta se ei olisi ihan tylsäksi mennyt, kirjoitin kirjekuoreen tehtäviä. Tarkoituksena oli löytää kirja, joka kuvastaa meidän parisuhdetta, kirja toiselle ja lopuksi vielä kirja itselle. Parisuhdetta kuvaava kirja oli yllättävän hankala löytää, itse taisin napata viime hetkellä hyllystä Kukkiva puutarha -nimisen opuksen.

Syyskuu: Retki Uuteenkaupunkiin. Syyskuussa lähdimme päiväretkelle Uuteenkaupunkiin. Kaupunki tuli valittua ihan vain sillä perusteella, että emme olleet kumpikaan siellä käyneet aikaisemmin ja ajomatka Turusta oli kohtuullinen. Tutustuimme muutaman tunnin ajan kaupunkiin kävellen ja taisimme yhdessä museossakin piipahtaa. Lopuksi kävimme vielä syömässä joen varrella olevassa ravintolassa, jonka nimeä en valitettavasti enää muista. Hurjan hyvää kalaa sieltä sai!

Uudestakaupungista

Lokakuu: Hohtominigolf. Lokakuussa pääsimme hohtominigolffaamaan Turun keskustaan. Ja se oli superhauskaa! Minulla ei ollut kovin suuria odotuksia hohtominigolffauksesta, mutta tämä oli oikeasti hauska. Ja osa radoista oli ainakin minun mielestäni karmivan pelottavia!

Marraskuu: Ensimmäisten kotitreffien uusinta. Marraskuussa ryhdyimme nostalgiseksi, tarkoituksena oli nimittäin uusia meidän seurustelun alkutaipaleelta ensimmäiset kotona vietetyt treffit. Katsoimme elokuvan Bad Teacher ja söimme tortilloja sekä irtokarkkeja. Ja samalla tietenkin muistelimme ja fiilistelimme noiden ensimmäisten treffien tunnelmaa.

Joulukuu: Yllätystreffit. Viimeisen idean kohdalla alkoi minulla olla takki jo melkoisen tyhjä. Siksi pyysin ystävääni Heiniä keksimään meille yhden treffi-idean kirjekuoreen. Hauskan tästä teki tietysti se, että edes minä en tiennyt, mitä kuori pitää sisällään. Heini oli kirjoittanut meille kaksi eri vaihtoehtoa, riippuen siitä, avataanko kuori kesällä vai talvella. Ja talvellahan se avattiin. Tarkoituksena on hurauttaa autolla jonnekin lähikunnan metsään ja ottaa mukaan joko omat eväät tai etsiä paikan päältä kahvila, jonne pääsee kaakaolle. Ennen tätä olisi tarkoituksena kävellä ja nauttia maisemista. Toivotaan, että ensi viikonloppuna olisi hienot kelit ja pääsisimme tämän toteuttamaan. Ei kyllä paremmin tämän muuttorumban keskelle olisi voinut osua rauhoittuminen luontoon. Kiitos Heinille ideasta!

Olettehan muuten jo huomanneet, että vuoden hääblogi 2016 ehdokkaat ovat julkaistu? Mukana on jälleen laaja kattaus upeita hääblogeja, ehdokkaat ja äänestyksen löydät täältä. Hurjasti onnea kaikille ehdokkaille!

-Susanna-