maanantai 28. joulukuuta 2015

Unelmien häälaukku

Laukun häihin aion hankkia vasta, kun hääpuku on valmis. Mutta saahan sitä etukäteen hieman fiilistellä millainen se unelmien häälaukku olisi, eikös? Laukun ei tarvitse olla iso, sillä paljon tavaraa sinne tuskin on tulossa. Periaattessa laukkua ei edes tarvitsisi, mutta ilman olo olisi kyllä liian alaston. Ja onhan se hyvä, että esimerkiksi se huulipuna löytyy tarvittaessa läheltä. Niin ja varsinaisena laukkufriikkinä en tietenkään voisi jättää väliin tilaisuutta ostaa uutta laukkua!

Kuva

Tämän laukun muotoilu on suloinen ja blingiä ei ainakaan puutu. Valkoisen sävy taitaa olla vain hieman väärä, sillä pukuni on luonnonvalkoinen. En toki halua, että puku näyttää likaiselta valkoista laukkua vasten. 

Kuva

Tämä laukku sopisi erityisen hyvin myös muuhun käyttöön häiden jälkeen. Rusetti on ihana ja tästäkään laukusta ei säihkettä puutu! 

Kuva

Tässä laukussa pidän erityisesti sulkijamekanismista. Laukku on muutenkin ihanan vintage-henkinen. Ja hintakin oikein sopiva, 23€ + toimituskulut. Yksityiskohdat ovat tämän laukun erinomaisuus, muotoilu voisi puolestaan olla ainakin minun makuun hieman erilainen.

Kuva

Tämä on kyllä aivan mielettömän upea! Ja tottakai hintakin on sitten sen näköinen. Miksi sitä ei ikinä ihastu täysillä johonkin sopivan hintaiseen laukkuun? Tämä laukku maksaa vaatimattomat 279€ + postikulut, joten ei ihan omaan laukkubudjettiini sovi. Toisaalta hieman vähemmän tuota röyhelöä saisi laukussa olla, joten ehkä jotain tämän tyylistä löytyy muualta? Toinen vaihtoehto on teetättää myös laukku, jolloin siihen voitaisiin laittaa hääpuvussa käytettyä pitsiä. Olisi ainakin yhtenäinen. Niin ja tietysti kotimainen! 

Kuva

Kuva

Nämä laukut ovat puolestaan sopivan yksinkertaisia. Pitsi  ja rypytys tuovat mukanaan yksityiskohtaisuutta, joten ei sitä välttämättä muuta tarvita. Molemmat laukut löytyvät Etsystä ja molempien hinta on 54.30€ + toimituskulut. Laukkuihin voi halutessaan lisätä myös oman tekstin laukun sisäpuolelle.Näitä unelmien häälaukkuja riittäisi kyllä listattavaksi vaikka kuinka ja paljon. Laukkuja myyviä kauppoja on myös paljon, mutta yhden löytämäni haluaisin Etsystä nostaa esille, sillä heidän valikoimistaan olisin voinut ottaa tähän postaukseen vielä monta laukkua esiteltäväksi. Kauppa on Kanadassa toimiva DavieandChioy, suosittelen katsastamaan! 


Nyt kiinnostaisikin tietää, millaisia muiden unelmien laukut olisivat? 

-Susanna-