tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukortit ja muistutus hääpäivästä

En oikeastaan missään vaiheessa suunnitellut, että lähetämme vieraille Save the Date -kortteja. Ajattelin, että läheisimmät eivät voi välttyä tietämästä hääpäiväämme, kerran olen häitä tässä enemmän ja vähemmän lähes kaksi vuotta suunnitellut! Lisäksi pelkäsin, että jos laitan paljon aikaa ja energiaa korttien suunnitteluun, ei puhti riitä enää virallisten kutsujen kanssa. Tapa ilmoittaa hääpäivästä etukäteen on ihan kiva, mutta en tiedä miksi virallisia kutsuja ei sitten voisi yhtä hyvin lähettää ajoissa, jotta ihmiset osaavat varautua? 

Jonkinlaisen pienen sanan halusimme kuitenkin läheisimmille ilmoittaa ja tämä onnistui hyvin joulukorttien mukana. Varmasti kaikki ovat tietoisia, että menemme naimisiin ensi kesänä, mutta varmistettiinpa sekin nyt vielä kertaalleen. Lähinnä viesti laitettiin läheisimmille sukulaisille, joiden kanssa ei kuitenkaan ole ihan joka kuukausi tekemisissä ja joiden kuitenkin ehdottomasti toivomme osallistuvan hääjuhlaan (ja jotka eivät lue blogia ja pysty varmistamaan päivämäärää täältä) Teksti joulukortin alareunaan oli hyvin yksinkertainen:

P.s menemme ensi kesänä naimisiin, hääpäivän 30.7 voi varata valmiiksi kalenteriin! Virallinen kutsu saapuu myöhemmin

Ja samantapainen ruotsiksi:

P.s Vi gifter oss på nästa sommar den 30.7, boka gärna datumet redan. Den officiella inbjudan kommer på vårsidan! 


Kuva. Ihania toteutustapoja olisi kyllä kieltämättä reilusti!

Niin, ne viralliset kutsutkin oli tarkoitus painattaa vielä ennen joulua? En kyllä ehdi! Täällä on mennyt aika huonekaluostoksilla ja kotona ostoksia kokoamassa, eiköhän me jouluksi uusi koti saada kuntoon! Hääsuunnittelu saa siis edelleen olla taka-alalla, uudella innolla sitten ensi vuonna.

-Susanna-