sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Love Me Do -Messutunnelmia

Käväistiin eilen Turun VPK -talolla Love Me Do häätapahtumassa. Tälläkään kertaa en tiennyt mitä odottaa, ainakin mainonnan mukaan jotain erilaista kuin perinteiset häämessut. Ja kuinka iloisesti yllätyinkään! Puitteet olivat todella mahtavat. Vaikka olen asunut Turussa jo useamman vuoden, en ole aikaisemmin päässyt käymään VPK -talolla. Kuullut vain juttua, että upea talo on. Ja niin onkin! Häämessut sopivat sinne hyvin ja kierrettävää riitti kahdessa eri kerroksessa. Väkeäkin oli paljon liikenteessä :)


Messuilla oli paljon ja mielestäni myös todella monipuolisesti nähtävää. Kuvassa sokeritaitelija Sonja Crockfordin taidonnäyte, kaikki kakun kukat on tehty sokerimassasta! Todella upeaa, ei voi kuin ihailla tuollaista osaamista! :) Lisää voi katsella The Art Cakesin kotisivuilta. Huippua oli, että kakkuja pääsi myös maistelemaan. Herkkua oli!Päällimmäisenä messuilta jäi mieleen minulle kokonaan uudet tuttavuudet, nimittäin somistevuokraamot. Huomaa kyllä, että tämä häähumu on minulle vielä ihan uutta kun nämäkään ei ole aikaisemmin vastaan tulleet. Sarandian hää- ja juhlapalvelun ständi viehätti tyylillään ja varmasti heiltä lähteekin vuokraukseen ainakin muutama eri juttu meidän häihin. Myös Somistevuokraamolla oli laaja valikoima vuokrattavia tuotteita. Mitä enemmän vuokraamista ajattelee, sitä järkevämmältä se kuullostaa. Eihän me kuitenkaan tehdä mitään enää häiden jälkeen esimerkiksi karkkibuffetkipoilla  ja taloudellisestikin vuorkaaminen on paljon järkevämpää! 


Toisena miellyttävänä tuttavuutena olivat kultasepät, jotka tekevät yksilöllisiä sormuksia tilauksesta. Kaupan hyllyiltä olen kyllä löytänyt valmiita ihania sormuksia, mutta teettäminen on myös yksi hyvä vaihtoehto. Erityisesti kun saimme eilen selville, että hintaluokka on suurin piirtein samaa kaupasta ostetuiden kanssa. 


Yläkerran somistemaailman puolella oli Snack Bar, josta löytyi suolaista ja makeaa, ihan ilmaiseksi vieläpä! Koristeluideoita oli paljon, siitä tykkäsin! Mitään tiettyä ideaa en messuilta bongannut, mutta oli ihana katsella kauniita pöytäkattauksia ja muita somisteita juhlapaikan koristeluun. Ainoa asia, mikä jäi harmittamaan oli se, että missasin virtuaalisen messukassin koodin. Olin kyllä kuullut, että sellainen on ja messujen jälkeen olisin sinne mennyt, mutta eihän mulla mitään koodia ollut! Höh! Yritin laittaa lipun numerosarjaakin koodiksi, mutta eipä kelvannut. Jostain se olisi pitänyt tajuta ilmeisesti itselleen ottaa, mutta multa meni ainakin ihan ohi! No, onneksi ei ollut tuon isompi asia.


Mainitseminen arvoinen asia on myös messuilla vallinnut tunnelma! Olisin varmasti viihtynyt paikanpäällä vaikka koko päivän, mutta kahden tunnin kiertelyn jälkeen alkoi sulhasen hääkiintiö yhdeltä päivältä täyttyä, joten suuntasimme kotia kohti. Meillä oli muuten eilen ensimmäinen kihlapäivä ja sitä juhlistettiin (häämessujen lisäksi siis) vielä illalla ravintolassa :)

-Susanna-