perjantai 20. helmikuuta 2015

Meidän karkkipussit

Nyt mennään osastolle pakko hankkia puolitoista vuotta ennen häitä. Ei ollut pakko, muttaku halusin! Ja onneksi tilattiin, sen verran iloa tästä saatiin (okei, minä ehkä hieman enemmän...) ja samalla myös jälleen yksi asia vähemmän tehtävien asioiden listalle. Kyseessä on nimittäin meille nimikoitu leimasin, jonka tilasin Etsystä. Meille tulee karkkibuffet ja halusin häiden teemaan liittyen karkkipusseiksi ruskeat pussukat. Nekin olivat löytäneet jo tiensä kotiin, koska satuin kaupassa törmäämään juuri oikean kokoisiin ja värisiin. Mutta koska ne ovat pelkiltään ehkä hieman tylsät aloin katselemaan, millaisia leimasimia olisi mahdollista tilata. Tuloksena löytyikin sitten tällainen ihanuus, jonka lähetti toi ihan kotiovelle asti aikaisemmin viikolla:


Oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä! Ja siinä huumassa painoinkin menemään kaikki 100 pussia, tulipahan sekin siis tehtyä heti alta pois!


Leimasimen koko on 3x2,5 tuumaa eli käytännössä 7x7cm. Karkkipussit ovat noin 23cm korkeita ja 12cm leveitä ja mielestäni leimasimen koko on juuri hyvä. Ajattelin myös hyödyntää jatkossa meidän nimiä ja päivämäärää, jos vain onnistuu peittämään leimasimen muun tekstin sujuvasti. Tai mahdollisesti tietenkin koko leimasinta jos vain sopiva kohde löytyy! Tilauksen tekemisestä tuotteen saamiseen meni hieman reilu kolme viikkoa ja hintaa leimasimelle tuli 30e + toimitus, joka oli muistaakseni 7 euron luokkaa. Loppujen lopuksi mielestäni halpa hinta isosta ilosta :) Nyt on ihanat pussit <3

Iloista viikonloppua!

-Susanna-