tiistai 17. helmikuuta 2015

Ilmapalloilua

Ilmapalloista minulle tulee ensimmäisenä mieleen lastenkutsut: paljon erivärisiä palloja ja iloinen, mutta hieman sotkuinen tunnelma. Ilmapallot ja häät eivät ainakaan omassa mielessäni siis istu kovin hyvin yhteen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö haluaisi ilmapalloja meidän juhlapaikkaa koristamaan, sillä todellisuudessahan ilmapalloja voi käyttää koristeluun hyvinkin elegantisti ja vain mielikuvitus on rajana! Varmasti siis jotain ilmapallohässäköitä pastelliväreissä tullaan näkemään meidänkin häissä. Tässä ainakin muutama idea mihin kaikkeen ilmapalloja voisi hyödyntää:

Kuva täältä

Miten olisi vaikkapa tällaiset jätti-ilmapallot koristamaan hääkuvaa?

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

Tai rakentaa pöytiin pienet numeroidut kuumailmapallot? Aika söpö idea!

Kuva täältä

Päivämäärä talteen helposti ilmapallojen avulla! Ulos vain tarpeeksi tuulisella säällä, niin ei tarvitse heliumiakaan miettiä. 

Kuva täältä

Tässä ei ainakaan jää kenellekään epäselväksi kuka on seuraavaksi astelemassa huoneeseen :)

Kuva täältä

Ilmapallojen avulla voisi myös toteuttaa first look -kuvaukset, mutta tulisiko kurkittua ilmapallojen välistä jo vähän etukäteen?

Kuva täältä

Tai sitten ilmapalloista voi tehdä näyttävän koristeen vaikkapa karkkibuffet pöydän päälle! Tuohon saisi kyllä "muutaman" pallon kulumaan... Kuvan linkistä pääsee sivulle, jossa yksityiskohtaiset ohjeet, miten tuollainen rakentuu. Ainakin se näyttää helpolta! 

Mitäs mieltä muut on ilmapalloilla koristelemisesta? :)

-Susanna-