torstai 16. kesäkuuta 2016

Sulhasen polttarit

Kuten kirjoittelinkin, viime viikonloppuna tuleva sulhanen tultiin kaappaamaan polttareihin lauantaina aikaisin aamulla! Olin piilottanut kotiavaimen postilaatikkoon ja sen avulla seitsemän hengen miesporukka rynni sisään klo 06:00. R ei kyllä ollut osannut aavistella polttareidensa ajankohtaa, sen verran yllättynyt hän herätykseen oli.  (vaikka kukapa ei tuollaisesta herätyksestä yllättyisi?)

Aamukahvien jälkeen R pakkasi laukun ja sai päällensä oikein hienon kokovartaloasun - lehmänä. Ilma oli onneksi hyvä, vaikkakin melko viileä. Meiltä porukka suuntasi seuraavaksi pelaamaan paintbollia kahdeksi tunniksi. Aikamoinen urheilusuoritus ja sen näköiset olivat kyllä mustelmatkin kehossa. 

Seuraavaksi oli aikainen lounas Kupittaan Citymarketissa. Ohikulkijat olivat kuulemma kiinnittäneet huomiota, hyväntahtoista kylläkin, lehmäasuiseen mieheen. Siitä matka jatkui seuraavaksi Uuteenkaupunkiin. Siellä olikin sopivasti markkinat, jonne porukka suuntasi ja R sai erilaisia tehtäviä suoritettavakseen.

Seuraavaksi suuntana oli mökki Uudenkaupungin liepeillä, jonne koko porukka jäi viettämään loppuiltaa ja yötä. Ohjelmassa oli saunomista, uimista, grillaamista, kitaran soittoa ja laulamista.

Upeat maisemat mökillä!

Sunnuntaina kotiin tuli väsynyt, mutta onnellinen tuleva sulhanen. Kun haastattelin R:ää polttareista, olivat ne kuulemma juuri sellaiset kun hän oli toivonutkin. Mahtavaa! 


Millaisia muiden miesten polttarit ovat olleet?

-Susanna- 

Ps. Vielä tämä päivä aikaa käydä äänestmässä kauneinta kattausta Hää.fi:ssä!