keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Ongelmana vihkikaari

Kirjoittelin jo yli vuosi sitten suunnitelmistani tehdä juhlapaikalle itse jonkinlaisen vihkikaaren. Haaveilua kuvien muodossa löytyy täältä. Käytännön toteutus ei sitten olekaan sujunut kuin elokuvissa. Suurin ongelma tällä hetkellä on se, miten vihkikaaren saa pysymään pystyssä. Tervahovin rannassa ei nimittäin ole puita sopivalla etäisyydellä toisistaan, jotta kaari saataisiin tuettua niihin.

Aikaisemmin keväällä shoppailin Bauhausista kolme bambukeppiä, ajatuksena niistä jotakin kehitellä. Ihan hyvä idea joo, mutta kepit ovat kyllä niin heppoista tekoa, että eivät tule mitenkään pystyssä pysymään.  Toisaalta kun kepit ovat niin kevyitä on yhtenä vaihtoehtona kiinnittää tämänhetkinen viritelmä puihin kiinni niin, että se ikään kuin roikkuisi ilmassa. Tai hankkia kaksi jykevämpää keppiä sivuille ja tukea niitä jollain... Enempää koristuksia en vielä ole kaareen viitsinyt kehitellä, jos sitä ei saada pysymään pystyssä ja ideasta joudutaan luopumaan. Tarkoituksena olisi toiseen reunaan laittaa vielä kukkia ja asetella verhoja paremmin. On kyllä ärsyttävää kun yöunetkin meinaa mennä ratkaisua miettiessä!

Tässä vaiheessa ollaan tällä hetkellä

Tervahovista löytyy kyllä vihkikaaria kaksikin kappaletta valmiina. Ne eivät vain ole lainkaan mieleen, enkä oikein keksi, miten niitä edes mieleiseksi saisi tuunattua. Vaikka vihkikaaresta tässä koko ajan puhunkin, haluaisin siis koko härpäkkeen neliskulmaiseen muotoon.  Täytyy siis vain katsoa mitä tästä tulee ja jos ei tule mitään niin sitten ei auta kuin mennä ilman.  

Muita saman ongelman kanssa kamppailevia?

-Susanna-