perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kattauskokeilussa iltapala

Seuraavana kattauskokeiluun pääsi iltapala. Aikaisemmasta karkkibuffet-kattauskokeilusta voit lukea täältä. Sain siis Häät Medialta haasteen lähteä visioimaan erilaisia kattauskokeiluita Dunin tuotteilla.

Meillä oli juuri sopivasti vieraita, eli ihan oikeasti iltapalalle oli tilausta. Häissä iltapalaksi ei taida  olla mahdollista toteuttaa ihan tämänkaltaista visiota, sillä illalla ei ole enää ketään kuka ruoat laittaisi esille, vaan hommaa pitää hoitaa omin voimin. Pitopalvelusta meille kerrottiin, että he tekevät ruokaa sen verran reilusti, että siitä jää myös iltapalalle. Tämän lisäksi haluaisin kuitenkin jonkin pienen lisän myös iltapalalle, mutta vielä on mietinnässä mitä se voisi olla. Hampurilaiset olisivat kova juttu, mikäli niiden valmistaminen ei olisi niin työlästä. Ehkäpä läheiseltä Hesburgerilta voisi tilata toimituksen illaksi?


Kattauksen pohjana toimii Dunin harmaa kaitaliina. Dunin kaitaliinat tulevat rullissa ja niissä on valmiiksi repäisypinnat, eli itselle sopivan palan mitoittaminen on helppoa. Tykkäsin myös harmaan sävystä, ei liian tumma, vaan juuri sopivan sävyinen harmaa.  


Ketsupit, majoneesit ja bataattiranskalaiset päätyivät Dunin pieniin neliskanttisiin kippohin, joihin kyllä ihastuin todella! Näiden käytössä vain mielikuvitus on rajana. Tietenkin myös koko, mutta jos on jotain pientä tarjottavaa näihin sen saa kyllä kauniisti ja kätevästi esille. Tarjoilupöydästä oli helppo napata lautaselle mukaan oma kippo ranskalaisia ja toisen kanssa puoliksi ketsuppi ja majoneesi. Kokonaisuus näytti kivalta lautasella, mutta taisi nälkä olla sen verran hurja, että mitään dokumenttia ei enää kameralle tästä tallentunut...


Halusin lisäksi kokeilla Finnmarilta hankkimiani hanallisia booliastioita, jotka meillä tulevat toimimaan vesihanoina. Pelkkää vettä en kuitenkaan halua laittaa, vaan mielessä on maustaminen hedelmillä ja yrteillä. Tähän kokeiluun meni kaksi limeä ja yksi ruukullinen sitruunamelissaa. Maku oli hyvä ja melko mieto, mitä pidin hyvänä asiana. Ulkonäöllisestikin hanasta tuli mielestäni kivan näköinen!


Vesilaseina toimi Dunin hopeareunaiset kertakäyttömukit. Mukit olivat jo kuvaston kuvissa kivan näköiset, mutta todellisuudessa ne olivat vieläkin paremmat. Laatu on erinomaista ja suutuntuma melkein kuin ihan oikeasta lasista joisi. Tussilla olisi varmasti kätevä kirjoittaa lasiin oma nimi niin löytyy koko illan ajan. Samaa sarjaa Dunilta löytyy myös paljon muita kertakäyttölaseja, muun muassa viinilasit. 


Koekäytön ja kattauksen perusteella illan juomalasit ovat nyt selvillä. Ja nuo pienet kipot haluan myös iltapalalle (tai muualle), jos vain suinkin niille käyttötarkoitus löytyy lopullisen iltapalan varmistuttua. 

Aurinkoista viikonloppua!

-Susanna-