sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ensimmäinen häämatka varattu!

Pääsimme nopeasti tuumasta toimeen parin viikon takaisen pohdiskelun jäljiltä, kun päätimme suunnata heti häiden jälkeen häämatkalle Gardajärvelle. Kiitoksia vielä paljon postausta kommentoineille - vinkit olivat aivan kullanarvoisia! Päätimme majoittua matkamme ajaksi Malcesineen, joka sijaitsee noin 60 kilometrin päässä Veronasta. Kuvauksen ja kuvien perusteella kyseessä on idyllinen noin 3500 asukkaan pikkukaupunki, joka hurmaa harrastuksista ja kulttuurista nauttivat lomamatkaajat. 

Kuva

Valmismatkoja alueelle tekee mm. Aurinkomatkat, mutta sopivaa lähtöpäivää meidän kannalta ei löytynyt. Minulla on vain viikko lomaa häiden jälkeen, joten matkaan on päästävä melko pian. Niinpä ostimme lennot Veronaan ja varasimme hotellin ihan omatoimisesti. Hinta oli kyllä huomattavasti huokeampi kuin valmismatkoissa, vaikka viimeisessä postauksessa taisin sanoa, että hintaero ei niin paljon ollut. 

Malcesinessa ajattelimme ainakin pyöräillä ja patikoida, siihen antaa puitteet kaupungin takana oleva Monte Baldon. Tottakai tutustumme myös muuten Gardajärven ympäristöön ja vierailemme myös muissa kaupungeissa. Mahdollisesti teemme myös päiväretken Milanoon. 

Kuva

Hotelliksi valikoitui keskihintainen ja siistin oloinen hotelli, josta sai valita huoneen järvinäköalalla. Emme halunneet panostaa hotelliin mitenkään hirveästi, sillä tarkoituksena ei kyllä ole hotellissa paljon olla loman aikana. Pääasia, että on siisti ja hyvällä sijainnilla. 

Kuva

Toisen, pidemmän häämatkan ajattelimme toteuttaa talvella. Todennäköisesti marraskuussa, mikäli lomat saadaan järjestettyä sinne hyvin. Haaveena on Mauritius. Olemme hieman jo tuota seuraavaakin matkaa ja kohdetta katselleet, mutta toteutus jäänee kyllä häiden jälkeiselle ajalle. Nyt alkaa nimittäin jo hieman kiire hiipimään, aika paljon vielä kaikkea tekemättä ja aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin!   

-Susanna-