lauantai 23. huhtikuuta 2016

Hääpuvun toinen sovitus

Torstaina oli hääpuvun toinen sovitus Butik Lilianissa. Innostus on kyllä jälleen huipussaan, puvusta tulee niiiin hieno! Viimeksi auki jäi milliaset hihat pukuun tulee, vai tuleeko ollenkaan. Riikka oli valmistanut tätä kertaa varten kolme erilaista vaihtoehtoa hihoiksi ja sieltä löytyi kyllä melkoisen helposti ylivoimainen suosikki. Oli kuitenkin ihana nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Etukäteen olin miettinyt puolipitkiä hihoja, mutta päädyinkin huomattavasti lyhyempään ratkaisuun. Mutta koska sain kokeilla myös puolipitkää versioita ei se jää nyt kummittelemaan mieleeni.

Kuva

Kävimme läpi myös puvun pieniä yksityiskohtia ja nyt siis jälleen vain innolla odottelemaan seuraavaa sovitusta! Seuraava askel oman lookin suunnittelussa on yhteyden ottaminen Aino-koruja tekevään Satuun. Voitin viime vuonna hääblogimiitissä hänen suunnitteleman hiuskorun ja nyt olisi oikea aika näyttää kuvia puvusta hänelle ja alkaa suunnitella millainen hiuskorusta voisi tulla.

Lisäksi sovimme Riikan kanssa, että hän tekee minulle myös pienen laukun hääpäiväksi. Näin kokonaisuudesta tulee yhtenäinen, kun laukkuun voi käyttää samaa pitsiä, mitä häämekossakin on. Kohta enää 3 kuukautta hääpäivään! Niin jännittävää!

Aurinkoa viikonloppuun!

-Susanna-