keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Me ja häät pähkinänkuoressa

Kauheasti en ole kirjoitellut meistä enkä liiemmin tarkempia yksityiskohtia häistämme (osa kylläkin jotunee siitä, että kovin tarkkoja yksityiskohtia ei ole tiedossakaan...) Nyt kuitenkin ajattelin hieman valottaa taustoja  ja seuraavassa muutama ydinasia meistä ja tulevista häistä.


Naimisiin menevät Susanna 25v. & R 32v. Häiden aikaan 26- ja 33- vuotiaat.
Häiden aikaan yhdessä 4,5 vuotta, josta kihloissa 2,5 vuotta.
Asumme Turussa, kumpikaan ei kuitenkaan ole täältä alunperin kotoisin. Täällä kuitenkin tavattiin: osuimme samaan kahvilaan ja lähtiessään R poikkesi kysymään pitäisiköhän meidän tutustua? Ja tässä sitä nyt ollaan. 
Kosinta tapahtui yhteisellä Thaimaan matkallamme vuosipäivänä, super-romanttisesti meren rannalla <3 Ja oli tulevalle morsiamelle täysi yllätys.

Hääpäivä on 30.7.2016. Tämä päätettiin heti kosinnan jälkeen.
 Hääpaikkana toimii Tervahovi Sastamalassa.
Paikalle kutsutaan noin 100 vierasta, maksimissaan juhlapaikkaan mahtuu 110.
 Budjetti 10 000 e, sormet ristissä täytyy toivoa, että tässä pysytään!
Teemana on rustiikkiset, maalaisromanttiset häät. Puuta, pitsiä ja ehkäpä hempeitä pastellisävyjä. Mahdollisimman paljon olisi tarkoitus tehdä itse!
Häähössötyksessä apuna ihanaakin ihanimmat kaasot Elina, Emma ja Heini.
Tärkeintä meille on, että häissämme on hyvä tunnelma ja pääsemme juhlimaan rakkauttamme kaikkien läheisten kanssa. Viime viikon lomareissulta Kreikasta

Nyt, kun häihin alkaa olemaan vuosi aikaa tekee pieni jännitys tuloaan! Vuosi tuntuu nyt vielä pitkältä ajalta, mutta taaksepäin kun katsoo oli viime kesä ihan äskön! Samanlaisia fiiliksiä muilla kesän 2016 morsiamilla? 

-Susanna-