maanantai 29. kesäkuuta 2015

Häästressiä?

Liityin facebookissa häät 2016 ryhmään. Jei! Kokonainen ryhmällinen ihmisiä, jotka puhuvat häistä ja suunnittelussa ollaan suurin piirtein samoilla kohdilla. Tai niin ainakin luulin. En ole vielä osallistunut tämän aktiivisen ryhmän keskusteluihin, mutta sivusta seurannut kyllä. Mitään häästressiähän en ole saanut itselleni aikaiseksi, mutta nyt kieltämättä sellaista vähän pukkaa. 

Ryhmässä mietitään huomenlahjoja, iltapalan tarjoamista, vihkimisajankohtaa ja montaa muuta tuiki tärkeää asiaa, jonne asti en ole itse vielä lähimain päässytkään. Joko pitäisi? Onneksi ryhmässä on tietenkin myös alkuvuoden morsiamia, voi ainakin uskotella itselleen, että kaikista pidemmällä suunnittelussa olevat ovat juuri heitä! Toisaalta olen iloinen, että ryhmän keskustelujen seuraaminen sai aikaan pienen stressin. Se sai nimittäin aikaan myös ihan konkreettista toimintaa, ei vain häistä unelmointia. Varasin vihdoin viikonloppuna ajan ensimmäiseen hääpuvun sovitukseen, otin yhteyttä kultaseppään ja sovin tapaamisesta, ostin hääkengät ja mietin listaa, mitä kaikkea tänä kesänä voisi jo hoitaa pois alta häitä ajatellen. 

Kuva


Toiminta laski hitusen nousseet stressitasot ja nyt voi tas nauttia hääsuunnittelusta täysin siemauksin! Ajatus siitä, että vuoden päästä h-hetkeen on vain kuukausi ei varmaankaan tunnu todelliselta, koska tämä kesä ei ole päässyt edes kunnolla vauhtiin, vaikka heinäkuu on jo ihan nurkan takana. Onneksi ainakin ennusteiden mukaan lämpimämmät ilmat ovat tulossa! 

-Susanna-