lauantai 27. kesäkuuta 2015

Herkkubuffet

Muutaman vuoden suosiossa ollut karkkibuffet löytää tiensä myös meidän häihin. Tarkoituksena on tarjoilla karkkia ja muita makeita herkkuja vieraille. Näiden lisäksi buffettiin voisi sopia myös suolaisia herkkuja, mutta tämä on vielä mietinnän alla. Häissämme ei anneta vieraslahjoja, vaan karkkibuffet toimii ikään kuin vieraslahjana. Buffetista saa pienellä vaivalla näyttävän näköisen ja pinterest onkin pullollaan valloittavia ideoita rustiikkisista karkkibuffeteista. Karkkipussit olenkin jo ostanut ja painanut valmiiksi, esittely niistä löytyy täältä. Tässä vähän kuvia siitä, miltä meidän herkkubuffet voisi näyttää:

Kuva

Teeman mukaisesti mukaan on lasikulhojen lisäksi saatava myös metallisia karkkikippoja! Kuvan pöydässä on myös ihanasti hyödynnetty elementtejä luonnosta.  

Kuva

Kuva

Vanhat viinitynnyrit olisivat täydellisiä, mutta pahoin pelkään, että sellaisia ei meille mistään löydy. Ja vaikka löytyisikin, olisi niiden vieminen juhlapaikalle todennäköisesti liian iso homma. 

Kuva

Todellinen herkkubuffet syntyisi, mikäli karkkien joukkoon laittaisi hieman söpöjä kuppikakkuja!

Kuva

Kukilla saa pöytään lisää näyttävyyttä. Tässä kuvassa rehuja on jo omaan makuuni hieman liikaa, mutta varmasti jotain meidänkin pöytään eksyy. 

Kuva

Kuva

Pelkkää sulkaabaaria meille tuskin tulee, mutta oli pakko laittaa tämä tähän viimeiseksi, koska idea on mielestäni mahtava! Kesällä ongelmaksi voisi toki muodostua liian lämpimät ilmat. Mutta miten herkullinen idea kerrassaan! 


Nyt kiinnostaisikin tietää, kuinka moni on ollut vieraana häissä, jossa on ollut herkkubuffet? Miltä se tuntui vieraan näkökulmasta?  

-Susanna-