perjantai 16. tammikuuta 2015

Ensimmäiset askartelut

Lähes vuoden verran on ollut tiedossa, että me mennään naimisiin. Paljon on tehty ajatuksen tasolla ja myös muutama isompi konkreettinenkin juttu on saatu aikaiseksi! (päivämäärän päättäminen, juhlapaikan valinta ja varaaminen, valokuvaajan varaaminen) Haluan askarrella mahdollisimman paljon itse häihin liittyviä juttuja ja nyt kun voi jo sanoa, että me mennään naimisiin ensi vuonna on varmaankin jo ihan sallittua aloittaa askartelut? :)

Mutta mistä sitä sitten aloittaisi? Mikä idea olisi jalostunut jo niin selkeäksi, että tiedän mitä haluan? Vastaus oli selvä, vaikkakin ei varmasti sellainen millä yleensä aloitetaan hääaskartelut: Paikkakortit! Aikaisemmassa postauksessa vähän jo ideaa esittelinkin ja eilen päätettiin sitten yhden kaasoni kanssa viettää pieni askarteluiltama ja laittaa projekti aluilleen.Minulla oli valmiina muutama kokeiluversio erilaisilla pitseillä. Päädyimme yksimielisesti raikkaan valkoiseen pitsiin, sillä luonnonvalkoiset näyttivät hieman "likaisilta", vaikka alkuun olin ajatellut sitä väriksi. Kannatti siis kokeilla!


Liimasimme pitsit kiinni kierrätyspaperista tehdyille korttipohjille. Sen jälkeen painoimme nimet, yhdelle pohjalle meni 4-5 nimeä. Sitten annettiin vain kuivua hetki ja leikattiin nimet erilleen sekä siistittiin pitsien reunat. Pidemmille nimille liimasimme pitsin muutaman kortin lyhyempään sivuun. Kirjaimet painettiin youdo:n leimasimella. Suurin osa nimistä jäi vielä painamatta, osittain sen takia, että vieraslista ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta myös siksi, että höpöttelyyn meni yllättävän paljon aikaa ;)


Valmiista paikkakorteista tuli mielestäni aivan ihania! Juuri sellaisia kuin olin ajatellutkin :) Viimeisessä kuvassa vielä kokeilu siitä, miltä paikkakortit näyttävät viinilasiin kiinnitettynä. Paikkakortti, joka toimii samalla lasin tunnistimena, kätevää! Ihanaa viikonloppua! 
-Susanna-