keskiviikko 10. elokuuta 2016

Hääviikko + valmistunut vihkikaari

Meidän hääviikko oli kokonaisuudessaan melkoisen leppoisa, kaikki hommat olivat sen verran hyvin hanskassa, että mitään stressiä tai kiirettä ei päässyt syntymään. Siltikään se ei tarkoittanut sitä, etteikö tekemistä olisi riittänyt!

Kaiken pienen homman lisäksi saimme myös vihkikaaren valmiiksi! Kirjoittelin kesäkuun alussa  tästä ongelmasta ja siitä asti koko homma oli hieman jäissä. Mutta eipä siinä kauaa mennyt ratkaisua etsiessä, kun R alkoi sitä miettimään. Kannatti siis delegoida! Lopputuloksena saimme siis alkuperäiset bambukepit pysymään pystyssä sinkkisankojen ja kivien avulla. Ja tukevasti pysyivätkin!

Kepit olivat kiinni toisissaan metallilangalla ja sangoissa
oli kivien lisäksi muutama tiiliskivi.
Helppoa ja toteutuksena ei edes kovin kallista! 

Mutta sitten itse hääviikon muuhun aikatauluun.

Maanantaina ennen maistraattia olin koekampauksessa ja samalla oli myös hyvä tilaisuus kokeilla koemeikkiä itse juhlapäivää varten.

Tiistaina vuorossa oli häämatkan suunnittelua. Tiesimme, että viikonloppuna ei ole aikaa katsella aikatauluja tai miettiä pakkaamista, joten nämä oli hyvä hoitaa etukäteen. Samoin pieni kurkistus siihen, mitä kaikkea Gardajärvellä voi tai kannattaa tehdä. Tiistaina suunnittelimme myös yhteisen puheemme juhlaan, mietimme millaisilla kokoonpanoilla yhteiskuvia otetaan ja kasasimme polttarikuvista videon.

Keskiviikkona olin laittamassa hääkynnet ja -ripset kuntoon hiushuone Kerhossa. Molemmista tuli juuri sellaiset, kuin olin ajatellutkin! Keskiviikkona astianpesukone oli kovassa käytössä, sillä pesin karkkibuffet-purkit ja pöydissä olevat vesipullot. Harjoittelimme myös häävalssia.Torstaina kävimme hakemassa vuokratuotteita Sarandialta. Saimme lainaksi ystäviltä pakettiauton, jonka pakkasimme jo valmiiksi täyteen seuraavaa aamua varten. Omalla autolla matkustamisesta ei olisi kyllä tuon tavaramäärän vuoksi tullut yhtään mitään!

Perjantaina matkasimme juhlapaikalle jo heti aamusta. Onneksi! Yllättävän kauan aikaa sai nimittäin kulumaan juhlapaikan koristeluun, istumajärjestyksen miettimiseen ja kaikkeen viime hetken viilailuun. Onneksi yövyimme juhlapaikalla, joten enää kotiin ei tarvinnut illasta ajella ja lauantaina olimme heti pelipaikoilla. Illalla kävimme vielä saunassa ja paljussa rentoutumassa.

Seuraavassa postauksessa päästäänkin jo aamun tunnelmiin!

-Susanna-