maanantai 15. elokuuta 2016

Hääparin pöytä

Kurkistetaanpa hieman juhlatilan sisäpuolelle ennen kuin jatketaan varsinaisen hääpäivän läpikäyntiä!

Meidän pöytä ja sen koristukset halusin pitää melko yksinkertaisina, kuitenkin pienillä mausteilla sävytettynä. Pöydän etuosan viirin askartelin samalla teemalla, kuin kaikki muutkin juhlapaikan viirit ja tuikkukipot olivat samoja, kuin muissakin pöydissä. 


Vesikarahvina meillä toimi Muurlan O-kaadin, joka on mielestäni erittäin tyylikäs ja sopi tähän tarkoitukseen mainiosti. Viinilasit olivat Muurlan Cupido-sarjaa, joista löytyy painettuna Tommy Tabermannin runoja. Muurla julkaisi kesän alussa uuden Mantra-sarjan, joka tuo juurikin Tabermannin runoja esille muun muassa viinilasien, tarjottimien ja servettien muodossa.   Meidän kuohuviinilasit olin tuunaillut jo hyvissä ajoin ja esittelinkin ne täällä blogin puolella. Ja ne olivat sitten se ainoa asia, joka jäi perjantaina kotiin! Pyörittelin melkein koko automatkan listaa mielessäni, koska tottakai oli tunne, että jotain on varmasti unohtunut! Olimme jo melkein Sastamalassa kun keksin, että nehän ovat ne kuohuviinilasit. Ei muuta kuin soittoa äidille, että ottaa meille jotkut hieman hienommat mukaan. 

Eipä ollut vielä silloin tiedossa, että vanhempani olivat hankkineet meille häälahjaksi kuohuviinilasit kaverruksilla! Eli jos jotain oikein piti unohtaa, niin nämä.  -Susanna-


**Yhteistyöpostaus Muurlan kanssa. Tuotteet saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan**
**Kaikki valokuvat valokuvaaja Jan Sundman. Luvaton kopiointi kielletty!**