perjantai 12. elokuuta 2016

Hääpäivän aamu

Häitä edeltävä yö tuli nukuttua melkoisen levottomasti. Taisin jopa jonkun painajaisen nähdä. Aamulla olin ensimmäisenä hereillä, hieman ennen seitsemää. Ja ei väsyttänyt ollenkaan! Kampaajani tuli juhlapaikalle klo 9 ja sitä ennen piti käydä suihkussa ja katsoa vielä viime hetken asioita juhlatilan puolella. 

Kampauksen tekemisessä meni noin kaksi tuntia, joten pääsin aloittamaan meikkaamisen klo 11 aikoihin. Meikkaaminen jännitti hieman, mutta kaason avustuksella saatiin rajaukset onneksi kuntoon! Oli niin paljon kaikkia tuotteita, että piti oikein pysähtyä miettimään, missä järjestyksessä mitäkin voidetta ja puuteria naamaansa laittoi.

Kokonaan valmiina oli tarkoitus olla klo 13, jotta ehdimme rauhassa ottaa kuvat ennen juhlan alkua. Kuten arvata saattaa, tulihan siinä kiire. Esimerkiksi hääpuvun silittämistä ei olisi tarvinnut jättää aamuun ja monta muutakin yllättävää pikkuasiaa oli ennen juhlaa hoidettavissa. R taisi päästä suihkuun ja valmistautumaan vasta lähempänä puolta yhtä, mutta olimme kuin olimmekin valmiina yhdeltä.

Pieni kriisikin saatiin aamuun aikaiseksi, kun siskoni toinen piilolinssi oli mystisesti hävinnyt edellisenä iltana. Käytännössä hän ei näe juurikaan ilman apuja, joten piilolinssi hänelle oli saatava. Tietenkään Sastamalan kumpikaan optikkoliike ei vastannut puhelimeen, joten loppujen lopuksi sedän perhe toi tarvittavan piilolinssin Tampereelta ennen juhlia. 

Pienen ryysiksen myötä en tainnut ehtiä edes jännittämään! Olotila taisi ennemminkin olla sellainen, että tässä sitä mennään ja nyt nautitaan päivästä täysin rinnoin. Oikeastaan se kutkuttava jännitys tuli siinä kohtaa, kun otimme first-look kuvat ennen varsinaisten potrettikuvien ottamista.

Ihanaa viikonloppua,

-Susanna-

Ps. tänään saatiin loputkin kuvat valokuvaajalta ja miten ihania kuvat ovatkaan!!